VEPS FOR LIVET!

Var nylig ute på Kiwi-butikken for å kjøpe meg frokost. 8 rosinboller, en stor Red Bull-boks og en Hobby-sjokolade.
Etter jeg hadde betalt, satt jeg med ned på en av benkene utenfor butikken og spiste. Idyllisk og med noe lettere sinn satt jeg der, og nøy den første dagen i september. Men, idyllen og freden ble visst etterhvert brått revet fra meg, da intet mer enn en veps eller lignende kom og ble veldig intens. Den fløy skrekkelig nær posen min med boller, jeg spratt opp og holdt meg unna. Den var fortsatt ved posen, og ga egentlig faen i meg, heldigvis.


(bilde tatt fra: veps-info.no)

Men, da jeg omsider psyket meg opp til å ta posen, så skal dere faen meg vite at den forfulgte meg i flere minutter. Og jeg gikk ikke hjem i normalt gåtempo i dag, nei! Løp ikke, men gikk svært stresset. Det verste var å ikke vite om jeg er alergisk eller ikke, jeg vil IKKE PÅ SYKEHUS OG SE UT SOM ET STØRRE MONSTER ENN JEG ALT ER :-p

Jeg har på ingenmåte noe i mot småkryp, veps eller dyr. Jeg er nesten mer glad i insekter og dyr generelt enn mennesker, men selv jeg blir litt rammet av akutt panikkangst når en veps forfulger meg i minutter.

Det verste nå er, hva om jeg har tatt den med meg inn i hybelen, om den faktisk har fulgt med meg heeeelt hjem? Hehe… Er jeg død i morgen så vet dere hvorfor, så slipper de nærmeste å svi av penger på etterforskning av min dødsårsak. Hehe, huff-

Fikk forresten ny STORPAKKE fra dragenshule.no i dag. Tre kopper, et sengesett, en ny sort rose, og hvit ansiktssminke for hele fjeset 🙂 Legger ut bilder av det så raskt jeg har fått ladd opp batteriet på kameraet mitt.

Til da, kos dere masse, gi hverandre masse gode klemmer og kjærlighet. Og husk; verden elsker dere. De som missliker dere eventuelt er bare missunlige vesener som sliter med seg selv, never forget!

VI BLOGGES!

4 kommentarer

Siste innlegg