Didrik Gjelsvik Hansen: Årets tv-tosk?

Det er klart og tydelig at det er alt for mange folk her i verden som ikke eier folkeskikk, vett og respekt, og derfor heller ikke får mye respekt fra andre.

Didrik Gjelsvik Hansen fra Bergen (16), en deltaker i “Norske talenter” virker til å være en av flere drittunger i Norge uten folkeskikk og respekt for andre enn seg selv.

Se klippet her hvor han kaller publikum og dommere for både “kuksugere” og “feiginger”:
Didrik Gjelsvik Hansen skjeller ut publikom og dommere (VIDEO)

Det dumme med å skrive dette innlegget er at nå gir jeg jo fyren noe han vil ha; oppmerksomhet! 😛
Pluss at jeg også kan bli beskyldt for noe negativt ved å “henge ut” en fyr som alerede har hengt ut seg selv veldig godt alerede, men det får så være! 🙂

Hva slags oppdragelse har han fått av sine foreldre/foresatte? Tviler på at den oppdragelsen kan ha vært noe bra.
Nesten så jeg må spørre meg selv; har han egentlig noen venner? Eller har han bare begynt å gi totalt faen i livet i en svært ung alder, og derfor gjerne kan drite ut seg selv for hele landet? Hehe, nok om det.

Ønsker alle en god helg! Elsker dere alle! 🙂 Til og med dere suringer som henger med leppe og bare må kommentere negativt hele tiden! Så søtt gjort! 🙂 Hihi! 🙂

VI BLOGGES!

6 kommentarer
  1. Ånei… Dummeste fyren. Vet selv hvem han er, og han er en komplett idiot. Har han mange venner, vet jeg ikke. Men tviler sterkt!

  2. Hallo det som vises på tv er jo klippet som faen. uansett så vet dommerne hva de sender på tv, siden de har vært på opptaksprøve og derfor kan de X- han ut uten å høre så mye!

  3. vet hvem det er.. Men har aldri møtt han. Han er drit god venn med mange av mine venner.. Teit gjort å oppføre seg sånn ja, men av og til trenger man ikke å skylde på foreldrene.. Siden, hallo? VEDDER på at foreldrene hans er drit flau og han har bare noen dårlige venner? Uansett, enig med at han virker som ein komplett tufs.. Men i følge mine bestevenner er han drit grei.

  4. han gjorde det nok for luls.. og det fikk han nok masser av. bare trist at folk ikke ser humoren i det. på en annen side, hadde alle gjort det så kunne man ikke gjort slikt!
   GG Didrik, GG!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg