WHAT A NIGHTMARE! (Politietterlyst og greier…)

Mareritt bassert på ekte følser

(Bilde tatt av min gode venninne Ann Kristin, i fjorsommer)

Drømmer og mareritter er rare ting.
Hva drømte jeg i natt?

Jo, i natt var jeg på flykt fra politiet. Hva jeg hadde gjort, eller eventuelt ikke gjort skjønte jeg ikke. Husker blant annet at jeg måtte krype under jorda gjennom noen rør og slik for å komme meg til et annet sted…

Våknet litt etter klokken var 10.00 i dag, og det var stress. Hadde en time hos noen jeg snakker med noen ganger i måneden om mine vanskeligheter og slikt klokken 10.15 i dag, så ble rimelig stress dag jeg så at jeg hadde under 15 minutter på å komme meg opp av sengen og til Videregående på Oppdal der vi møtes innimellom og hvor jeg snakker om det jeg måtte føle for av alt og ingenting.

Jeg kom dit, akkurat i tide, fordi jeg måtte droppe frokosten, bare slenge på meg klærne og løpe en del for å rekke det.

Uansett, den drømmen i dag. Lurer på om det kan ha en link til at jeg har en del dårlig samvittighet for en god venn jeg tenker en del på for tiden, eller har tenkt veldig mye på det siste året blir mer konkret. Altså at jeg føler meg skyldig og slik og det var derfor jeg drømte noe som hadde med det å være skyldig å gjøre.

Er forsåvidt flere drømmer jeg har hatt den siste tiden knyttet til denne vennen, men tror det er første gang jeg har hatt drømmer som spiller på mine dårlige samvittighet. Tidligere drømmer har spilt mer på min paranoia og dårlige selvtillit blant annet, uten at jeg bør si mer om det her i offentligheten, eller til noen andre utenom den det gjelder eventuelt…

“Er han blitt overlegen?”
Ellers er det en annen ting jeg bør ta opp. Har fått høre noen ganger i det siste at folk i nærheten av der jeg har vandret og gått i det siste har prøvd å foreksempel hilset på meg, sagt hei, og vinket, uten å fått tilbake respons. Jeg beklager så mye til alle dere, og nei, jeg er ikke sur på noen eller noe som helst. Er bare veldig langt borte innimellom når jeg er ut og går som regel med et hode som peker nedover og musikk på begge ørene.

Har ikke noe i mot noen, og jeg prøver så godt jeg kan å virke så oppegående og til stede jeg kan, prøver å legge merke til mest mulig bekjente, og vinke og hilse jeg også, men er bare veldig distrè og noe trist for tiden, men håper ingen blir skuffet eller lei seg vist dette skjer flere ganger. Er glad i alle vennene mine, og alle andre jeg vet om og har snakket med i livet, så unnskyld vist noe slikt skjer flere ganger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg