God natt <3

Da var enda en søndag i mitt liv snart historie. Og mange nordmenn har enten lagt seg eller er på vei til å gjøre det i frykt for å forsove seg til skolen eller jobben, forså å bli skutt huden full av kjeft av læreren/sjefen (eventuelt rektor :P).

Jeg er ikke så redd for det, men legger meg likevel. Skal bli med en kontaktperson som hjelper meg med å få jobb, til posten i morgen, hvor jeg var utplasser hver fredag i 2 år for 2 år siden på Videregående. Nå ser det ut til at jeg skal jobbe i posten på Oppdal hver onsdag og torsdag. Har vært uten jobb og skole i ca 3 måneder, blant annet på grunn av veldig alvorlige og tunge deprisjoner som nesten har tatt livet av meg i høst, gikk så langt at jeg var i ferd med å skrive avskjedsbrev til venner og familie… Men det er heldigvis tilbakelagt nå, jeg har det noe bedre og er klar for nye utfordringer i hverdagen. Greit da at jeg starter med to dager i uken, da jeg fort har en tenndens til å bli noe fortere utslitt, tom, og i dårlig humør enn folk flest…

(Fant en fin god natt-video jeg vil dele med mine lesere og gode venner)

Ønsker alle sammen en kjempefin og god natt. Glad for at dere gidder å lese bloggen min jeg. Fortsett å ta kontakt vist det er noe!

Vi blogges.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg