Ble russedøpt i går!

Jepp for sånn cirka 6-7 timer siden ble jeg døpt, altså i går mellom 18.00-19.30 utenfor Oppdalsbanken 🙂
Var mange som var der, også mange som var der for å se på, mye lyder fra russefløyter, biltuting og mye annet, var litt vanskelig å høre hva som ble sagt av de som snakket i mikrofonen innimellom, men unntatt det var russedåpen veldig bra. Tok cirka litt mer enn en time etter at russedåpen begynte til deg ble min tur, jeg ble ropt opp alene og ikke sammen med noen spessielt klasse slik de fleste andre ble.

Mitt russenavn ble “moviemaker” et navn jeg er veldig takknemlig for og fornlyd med at jeg fikk 😉 Han som leste opp prestasjonen min forran folket sa noe som at “han er kjent for å spille Jimmy Krakk i Ken og Morten-filmene. Hvor han henter sin inspirasjon fra er det ingen som vet. Derfor syns vi det var passende at han skulle hete “moviemakers””, ja var noe i den duren der. Etter at jeg ble ferdig dro jeg og Rune (som ikke er russ i år, bare er med likevel for morro skyld for å se på) til Radio E6 studio, har ikke fått noen jobb igjen der, bare var med som teknikkeren til Roy Lønseth sånn for morro skyld, var også greit at Rune ble med og så hvordan vi jobbet, siden jeg hadde spurt Roy om det på sms noen dager på forhånd. Da vi var ferdige med radioen fikk jeg Roy til å spille Bill Lie i min nyeste filmprosjekt som skal hete “Ken og Morten – Med rett til å leve”, dette blir da den andre filmen som jeg har fått med Roy i, begge gangene har han spilt Bill Lie-karakteren.


(stillbilde fra den scenen jeg fikk Roy Lønseth og Rune Heggvoll til å spille i i går like etter klokken 21, den 29. april 2010)

Etter at jeg og Rune og Roy var ferdig gikk jeg og Rune ut, klokken var sånn cirka 21.00, er rundt der vi pleier å avslutte radioen. Da gikk jeg og Rune og tulla litt i sentrum, mest jeg. Møtte på noen andre svartrusser som hilset på oss, og vi hilset tilbake også videre 🙂 Jeg fikk også Rune til å ta noen tullebilder av meg i russebuksa (som jeg forøvrig låner av Lasse Fossum bare midlertidlig siden min egen bukse ble bestilt som rød, nå er den heldigvis farget svart sånn at Lasse kan få tilbake sin bukse som han brukte da han var russ i fjor) i går, altså dagen som sluttet for snart to timer siden.

Fikk han til å ta noen bilder med mobilen sin ved trollet ved Domus, og ved den fontena mellom Domus og Kiwi. Bildene sendte Rune til meg via msn litt før klokken 23 i går kveld (altså, den 29. april, dagen som sluttet for snart to timer siden :P) slik at jeg kunne vise tullebildene til folk på facebook og nettby 😛 Er litt ego, sjø 😛 Ble tolv bilder totalt, gidder ikke å legge ut alle på bloggen, legger ut bare de beste hær :P:

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg