Vi Menn fra 1970!

I serien «Aylar + Finn = faktafaen!» skal dere nu få se noe så heftig som et «Vi Menn»-blad datert 22. desember 1970! 🤯

Jeg har aldri samlet på «Vi Menn» selv. Det var en tid hvor jeg av og til kjøpte det “norske” «FHM»-bladet (og der klarte jeg å bygge meg opp en ganske stor samling etter hvert), men «Vi Menn» har jeg vel bare hatt to-tre blader av. Og de var først og fremst en gave fra en venn.

Men det bladet jeg har fått kloa i nå tar for seg Ivo Caprinos Flåklypa-dukker, ca. 5 år FØR filmen om «Flåklypa Grand Prix» hadde premiere 28. august 1975. Og til å være et 52 år gammelt blad så har det holdt seg eksepsjonelt godt. 😍 Det har ikke gulnet noe særlig, og det har heller ingen slitte/ bøyde kanter. Ja, faktisk er nærmest umulig å se at dette bladet ikke er nytt – hvis vi kun skal fokusere på bladets tilstand. 😅

Ikke betalte jeg særlig mye for det heller. 😊 Dette er nok en Finn-handel hvor jeg nesten føler at jeg har svindlet selgeren. Betalte rundt 100 kroner for det, pluss frakt, og etter min mening er det verdt mer enn som så! Ikke det at jeg ikke har solgt ting til en lavere pris enn jeg kunne godt for selv, og jeg klager heller ikke, men jeg kunne lett betalt 3-400 kroner ekstra, uten å føle meg “ranet” på høylys dag.

Legg forresten merke til bladets logo! Det er ikke den jeg forbinder med «Vi Menn»!! Og ikke prisen heller (2,50). Selv om den tilsvarer nok ca. det samme som de nyere bladene koster om man bare graver frem inflasjonskalkulatoren. To sek.. 🧐 hmm.. jeg får ikke tastet inn 2,50, men ser at 2 kroner på den tiden tilsvarer 20 kroner i dag, og 3 kroner 30, så da må 2,50 anno 1970 være typ 25 kroner i 2023.

Har som vanlig ikke lest det enda, men det skal jeg gjøre en dag! Tviler på at jeg kommer til å lese meg gjennom alle 60 sidene bladet har å tilby, men skal definitivt lese sidene som tar for seg Kjell Aukrust, Ivo Caprino og «Flåklypa».

Og utover det er jo dette “utrolig gøy” å “bare ha”!

Stay goregeous! ☘️

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

2 kommentarer
    1. Og Vi Menn – modellen. Ikke særlig “på kanten”. Snilt blad 😀 Men hva skal du gjøre med bladet? Spare det og selge det dyrt? 😀

      1. Var nok mer på kanten den gangen kan jeg tenke meg. Men i dag hadde kun de mest konservative hevet øyenbrynene sine tror jeg. Sånn typ… 2% av befolkningen?

        Ja, nå skal jeg se om jeg får KJØPT leiligheten jeg i dag leier 💖 hehe, neida. Tenker å beholde det. Har en del jeg sikkert kunne tjent rått på, men som har mer verdi for meg personlig enn større summer penger. 💚

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg