Han fra Tik Tok?

Det er ikke verst når man etter passerte 30 fremdeles er i stand til å få nye kallenavn, tenker jeg. 😊 I løpet av året har jeg nemlig fått høre en viss frase samtlige ganger: «er ikke du han fra Tik Tok??».

Jo jeg er visst han fra Tik Tok. Og den eneste skulle man tro ut i fra spørsmålet. Det skal tydeligvis ikke så mye til, for jeg har ikke vært aktiv der det siste året. Det har jeg for så vidt ikke vært noen steds i år..

Jeg skulle fremdeles ha vært “han fra blogg” eller “han fra Youtube”, men tidene forandrer seg, og jeg får heller nyte at jeg enn så lenge er “han fra Tik Tok”. I morgen er det en annen plattform som gjelder, det er bare å glede seg.

Det kunne vært så mye verre tenker jeg dessuten. Jeg kunne vært “han fra Twitter”. 😜 Jeg har ikke noe i mot Twitter – hvis vi snakker anno noen år tilbake. Ryktene skal ha det til at for å bli latt merke til på Twitter 2022 må man (mis)bruke ytringsfriheten! Helst ha noen riktig så friske meninger om de minoriteter, nasjoner, kulturer og religioner man ikke er en del av selv. Eventuelt hvorvidt det bare finnes to kjønn eller ei.

Nei, jeg kan godt være “han fra Tik Tok”! Heller det enn et antisemittisk rasshøl med nesa alt for godt plantet i egen magesyre. Eller en kvinnefiendtlig rasstapp som mener det er greit å slå det såkalte “svake kjønn” når man omsider er gått tom for verbale argumenter. Jeg kunne også vært en amøbe uten internett som syns det er helt innafor, ja til og med min plikt å erobre andre land, drepe sivile, voldta kvinner og barn fordi de forskjellige landene og menneskene var en del av “mitt land” under det forrige årtusen.

Verden er alltid i endring. Og det må man bare anerkjenne først som sist. Det er ikke alt man trenger å like, det er ikke alt man “bør” eller kan like. Men man trenger ikke være en idiot av en rass fra en annen verden fordi om.

Stay goregeous! 💗

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg