Et seeeeeigt, men RASKT år?!

Det siste året skal jeg være så ærlig å erkjenne at jeg har noen nokså komplekse følelser og tanker rundt. For kan noe være både langt og kort på en og samme tid? Vel, akkurat det vet jeg ikke, men om noe kan føles sånn? – ja i aller høyeste grad!

For det første står det aller meste som var før månedsskiftet juni/juli som et mer fjernt minne for meg nå 🤨. Hva enn jeg måtte ramse opp før typ 1. juli – det føles MINST som det skjedde og ble gjort i fjor, om ikke i forfjor.

Det siste halvåret derimot føles som om det startet i går. Samtidig som de siste dagene i den første halvdelen av året virker som en evighet siden.

Mye av dette har nok rot i at jeg flyttet rundt dette tidspunktet. Og etter at jeg flyttet er det så mye som har blitt så mye bedre (og jeg kommer i farten ikke på noe som har blitt dårligere). Og det er som kjent et faktum at tid føles som raskere når livet er både gøy og bra.

Okei, so far so god? Henger dere med? For nå skal jeg prøve dere på en siste “fact”; Typ de siste dagene i sokkelen føles som en evighet siden til tross for at alt etter har gått unna på rekordtid. SAMTIDIG!!… så føles nyttårsskiftet 2020/2021 akkurat nå som om det var i går! 😳

HAHA!! Jeg skjønner om det er mye her som ikke gir mening. Jeg må nesten le litt selv her jeg sitter. Men det er altså sånn jeg føler det, og har følt det en god stund nå. Forstå det de av dere som kan.

Stay goregeous! 😊

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg