Ble 2021 et vellykket år?

Nytt år, nytt hår, nye finurligheter! 😁

Om ikke alt for lenge skal jeg sette meg ned, og finne ut av hvilke mål og eventuelt regler jeg skal sette meg for det nye året vi just har trippet inn i, men først.. på tide å analysere og låse ned det forrige.

1. januar 2021 var jeg noe bestemt på særlig én ting. At jeg skulle ha færre mål enn året før. Samtidig valgte jeg å kompensere for dette ved å legge til noen regler – noe jeg ikke har pleid å ha tidligere.

Og nå 365 dager senere er det på tide å kjøre en liten gjennomgåing for hvor flink jeg har vært til å oppfylle disse listene.

Målene jeg hadde for 2021:
«Finne meg et nytt sted å bo!»
– Tror de aller fleste har fått med seg hvordan det har gått: I slutten av mai kunne jeg etter såå mange lange, drøye måneder med nervepirrende og altoppslukende “skattejakt” endelig se meg selv inn i speilet og si: «Jeg klarte det!!!!» 😃😄😀😄

Et halvt år har gått siden jeg flyttet, og det lenge siden jeg har hatt det så bra som jeg har det nå!!

«Være flinkere til å støtte lokale restauranter og generelt ting i Oppdal!»
– Av forskjellige grunner har jeg ikke benyttet meg sånn kjempemasse av spisesteder og sånt no, men sammenlignet med 2020 så var jeg likevel litt flinkere til dette i 21.

I tillegg har det vært enkelte ting jeg lett kunne ha handlet over nett, men som jeg i stede har klart å finne og kjøpe her. Så har jeg blitt flinkere? Ja, det har jeg!!

«Komme meg ut av Oppdal igjen!!»
– Her har jeg dessverre litt dårligere “nyheter”. Kort fortalt: har jeg klart det? Nei. Men på en annen side: Mye tyder på at det skal bli lettere for meg å få reist igjen nå i 2022, så har veldig troa på at jeg skal få “tatt igjen” dette i år ved å reise for både 2021 og 2022 i… 2022! 🤯

«Nå 500 abonnenter på Youtube
– Dette gikk dessverre ikke helt i boks. Jeg fikk en del nye abonnenter i 2021. Men mye på grunn av at det er stadig vanskeligere for mindre kanaler å nå ut i mengden i dag, samt at jeg i perioder ikke har vært like aktiv som jeg burde ha vært for å få til dette, så har jeg ikke lyktes med å passere det magiske 500-tallet, enda.

Reglene jeg hadde for 2021:
«Ikke legge meg for tidlig hvis jeg ikke er trett, eller det er så og så kort tid siden jeg sist sov!»
– Dessverre… Det har skjedd alt for ofte at dette ikke har blitt fulgt opp som igjen har ført til en god del timer hvor jeg har ligget i mørket og kjempet mot plagsomme tanker. 😩 Ikke nødvendigvis av den depressive typen, men tanker som av andre grunner ikke har vært meg spesielt gunstige.

«Kan jeg bruke speilrefleksen til å ta bilder til Instagram, bloggen eller what ever.. BRUK SPEILREFLEKSEN!! Og apropos Instagram; ikke legg ut typisk “my story”-content som vanlige poster!!!»
– Dette er en regel jeg kjenner meg litt likegyldig til at har blitt brutt nå. For selv om speilreflekskameraet er bedre enn mobilen så syns jeg likevel at man ikke skal skimse av mobilkameraene folk flest, meg inkludert, har nå.

Når det kommer til innholdsdelen, å ikke legge ut “my story”-stuff i feeden og visa versa, så har jeg helt klart vært flinkere til dette i 2021 enn tidligere år.

«Lag akkurat det jeg vil til blogg/youtube når jeg selv vil det!! Vil jeg lage fem videoer på rad, LAG FEM VIDEOER PÅ RAD!!»
– Dette er en regel jeg har brutt litt nå og da, men sammenlignet med tidligere så har jeg blitt udiskutabelt mye flinkere!

«Bruk mindre tid på badet.. *kremt* do..»
– Har blitt alt for mye tid på do i 2021 enn jeg er komfortabel med å reflektere over. Blitt alt for mange timer med mobilen, samt stunder hvor jeg har tvunget meg selv til å bli sittende til jeg har fått onanert til et eller annet. En tvangstanke jeg har hatt i flere år nå og fortsatt må jobbe med å “riste vekk”.

Stay goregeous!!!!!!!!!!! 😘

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer
    1. Godt nytt år 🙂 DU har jo vært LITT flink med både mål og regler du synes jeg. Til det siste. Er det selve DOEN som er problemet, eller det du holder på med der inne? 😀 Ha-ha

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg