Jeg liker menn!

Jeg liker menn! Eller.. Ihvertfall NOEN. Statistisk sett har jeg absolutt hatt mer til overs med diverse kvinner/ jenter opp gjennom, enn hva jeg har hatt med det eksakt samme kjønnet som jeg altså tilhører selv. Men joda, jeg liker jo noen menn også. Og idet jeg nå skriver denne setningen tar jeg meg i å innse at jeg igrunn er litt glad for at jeg lever i den tiden vi er i nå, hvor det er mer “tillatt” at også menn kan vise følelser, være litt jålete uten at det skal ha noe særlig å si, og ja: rett og slett kunne være den rake motsetningen av den mer sterotypiske Mannegruppa Ottar-mannen (ÆSJ!!!!!) – for å si det på det viset.

Og i dag har jeg tenkt å hylle en liten håndfull menn som jeg oppriktig liker ganske så godt. Og jeg skal være så ærlig å si at jeg syns de alle sammen ser nokså så snasne ut, og det er absolutt ikke noe jeg skammer meg over å si i hele tatt. Litt homo er tross alt vi alle, og det er det ikke noe galt i overhode. Og I TILLEGG til å ha et flott utseendet så syns jeg også at disse mennene har en veldig flott og fin personlighet, for.. Ja, ellers hadde jeg ikke tatt de med.

Ønsker forresten å legge til at rekkefølgen på denne lille lista nå er helt tilfeldig, da jeg ikke har rangert noen etter verken utseendet, personlighet, eller hvem jeg tror har lengst og best kuk – for å si det sånn. Men ja, hehe.. Ja da er det vel igrunn bare å starte.

Karl-Martin Hogsnes

Bildet er tatt fra: Level Up Norge

Først ute har vi den mannen som nok er den desidert minst kjente på denne listen, foreløpig. For er man ikke noe særlig interessert i gaming, eller norske Youtubere, ja så er sjansen for at du IKKE har hørt om denne karen sånn passelig stor. Men ja, hvem er så denne Karl-Martin? Vel, for meg så er Karl først og fremst favoritten min fra Level Up Norge. Et norsk spillmagasin som først hadde både gulv og tak inne på hos VG frem til VG fikk et lite slag og bestemte seg for å kaste de ut da de (altså VG) ikke helt hadde troa på gaming-relaterte nyheter lenger, veldig forenklet forklart. Og siden den gang har Level Up vært å finne først og fremst på Youtube.

Men hva er det jeg egentlig liker så godt hakkende godt med han Karl? Jo, for det første så er han genuint morsom, og det uten å nevneverdig “slem”. Og skulle han først komme med en og annen vits som er pittelitt grov eller mørk så er det gjort med en så stor dose sjarm at det er umulig å bli “sint”. Han er forresten også den BESTE Max Mekker-imitatoren i verden, og kanskje den smarteste Youtuberen i hele Youtube-Norge per dags dato. Dere trodde kanskje at det var meg? La meg fortelle dere noe: jeg er egentlig ikke en Youtuber, prøver å late som iblant, men jeg er altså ikke det.

Grunde Myhrer

Bildet er tatt fra: Flickr/ NRK P3

Som nevnt bittelitt tidligere i år har jeg absolutt ikke hatt noe interesse av å følge med på Paradise Hotel på en god stund nå. Jeg så den første norske, samt den første amerikanske sesongen da de var ganske fersk, men siden har det vært stopp, helt frem til i vår hvor jeg plutselig bestemte meg for å se heeeele fjorårets norske sesong. Og jeg skal være SUPERÆRLIG med dere nå.. I starten så likte jeg ikke Grunde litt en gang. Jeg syntes han var en skikkelig irriterende tulling, og jeg ble (SPOILERALERT!) veldig happy første gangen han røyk ut. Men etter at han røyk ut ANDRE GANG, ja så skjedde det noe. Plutselig var alt “hat” helt vekk. Alle de negative følelsene jeg en gang hadde var nå blåst av gårde, og blitt borte.

Så da Grunde røyk ut den andre gangen, ja så begynte jeg faktisk å gråte. Tårene rant, og jeg hadde opprinnelig veldig vondt av denne fantastiske godgutten, som jeg til slutt innså at han jo er. Jeg fikk dårlig samvittighet for alle de slemme tankene jeg hadde tenkt om han, og skulle så ønske at han kunne dukke opp igjen ihvertfall en gang til nå som jeg hadde begynt å like han og, vel… HELDIGVIS så skjedde jo nettopp det. Og fra den tredje gangen han tittet inn igjen, ja så har jeg simpelthen bare DIGGET, DIGGET, DIGGET han – og det gjør jeg fremdeles en dag i dag!

Alice Cooper

Bildet er tatt fra: alternativenation.net

Jeg kan selvfølgelig ikke lage en liste over fantastiske menn UTEN å ta med shock-rockens o store daddy: Alice Cooper. Pappaen til Marilyn Manson, den mannlige utgaven av Lady Gaga, legenden som har dødd så mange ganger de siste tiårene, men som fremdeles nekter å dø helt på ordentlig. Etter min mening har ikke verden hatt noen kulere rockelegender enn Alice Cooper noen gang. Man kan si hva man vil om Elvis Presley, Ozzy Osbourne, Maria Brink, Marilyn Manson.. Men etter min mening, ja så finnes det ingen over (eller ved siden av) Alice Cooper.

Jeg kan jo starte med å si at en gang i tiden hadde Alice veldig seriøse problemer med både alkohol og narkotika. Men når han først bestemte seg for å skjerpe seg, legge seg inn på rehabilitering, og faktisk gjøre noe med problemene sine, ja så gjorde han det ORDENTLIG. Og siden den gang har han (av hva jeg kjenner til) ikke inhalert noe som helst, og er per dags dato nok et av de sunneste rocke-artistene verden noen gang har sett. Ah, har jeg forresten nevnt at han er kristen, at han går i kirka hver søndag, at han har gjort det i flere år nå UTEN å ha “måttet” legge sitt alter ego på hylla? Og at han attpåtil lengre ikke har noen problemer med å skille på den han er når han er på scenen, og den han er når.. Vel når han altså ikke opptrer noe sted? Kjære Alice: GUD ELSKER DEG!

Rune Rudberg

Bildet er tatt fra: dagbladet.no

Ja, også har vi gode, gamle Rune da. Jeg husker så godt en dag i dag første gangen jeg ble presentert for denne fantastiske manne-mannen. Jeg satt i bilen til pappa som kjørte på meg, mamma og mine to småsøsken som alle skulle til mormor og morfar da den første Hotel Cæsar-låta til Rune en dag ble spilt på radio. Og det var på den tiden jeg akkurat hadde begynt å virkelig like Hotel Cæsar selv, så at noen faktisk hadde tatt seg bryet med å lage en hel låt om favoritt-serien min hadde jeg ikke akkurat noe i mot, for å si det sånn. Og ikke “bare” var det en sang om en tv-serie jeg likte (og fremdeles liker veldig godt), men attpåtil en veldig bra låt også.

Og resten er som de sier historie. Når jeg tenker meg om nå kan Rune faktisk være det lengste musikalske forholdet jeg noen gang har hatt av artister jeg fremdeles hører en god del på en dag i dag. Og det er så absolutt ikke uten grunn. For en ting er at han har laget et par “tullelåter” opp gjennom. Men han har også skrevet så utrolig mange andre låter i tillegg som ihvertfall jeg kan kjenne meg ganske mye igjen i. Sanger om kjærlighet. Sanger om svik, og tap. Sanger som folk som står noe utenfor i samfunnet. Sanger han har skrevet like etter å “dretet seg ut” litt som har vært så full med selvironi og humor at man kan ikke gjøre annet enn å bøye seg i støve. Og ja, så har han også laget ikke bare en, men TO låter om Hotel Cæsar. Kjære Rune: du er og blir et av mine største forbilder i livet, en veiviser, en musikalsk bestevenn, og gud.

Kim Kolstad 

Bildet er tatt fra: seher.no

Og helt til sist, og igjen litt sånn apropos Hotel Cæsar: KIM KOLSTAD. For mange vil nok Kim først og fremst være forbundet med hans rolletolkning av rikmannssønnen, playboyen og overleveren Jens August Anker-Hansen. For meg er han ihvertfall det. Men i alle mine år som Cæsar-frelst har det jo blitt så jeg har fått med meg “et og annet” intervju med mannen bak denne karakteren også. Og for å si det sånn, både Kim og Jens August har en veldig god sans for humor, og de kan å synge, og DER stopper altså alle likhetene.

Eller, man kan forsåvidt si at de ligner litt utseendemessig. Men alt det som angår mote, klær, “fashion” og den slags.. Totalt adskillige. Når det kommer til moteveien kunne faktisk ikke Kim og Jens August vært mer forskjellige fra hverandre. Og mens Jens August i hvertfall helt frem til hans siste par episoder stort sett fremsto som en iskald, ondskapsfull forretningsmann så slår Kim Kolstad meg også her som den rake, strake motsetningen da Kim blant annet brenner VELDIG for miljøet. Okei, Kim er forsåvidt også en forretningsmann når jeg tenker meg om, men kald og ondskapsfull?.. Neppe.

Stay goregeous!


#menn #mannfolk #mann #levelup #levelupnorge #paradisehotel #grundemyhrer #grunde #alicecooper #rock #shockrock #runerudberg #country #danseband #musikk #hotelcæsar #kimkolstad

9 kommentarer

Siste innlegg