Rosa snø og brun bæsj


© Bildet ert tatt fra pixabay.com

God morgen liksom, det er det de skal ha oss til å tro!..

Okei, når sant skal sies (og det skal det jo helst gjøre) så er ikke denne morgenen så fryktelig (enda) som det den KUNNE ha vært. Greit nok, jeg føler meg ikke helt i tipp-topp-form for øyeblikket, og det faktum at tven min spilte meg et fiffig puss i ste gjorde ikke akkurat harmonien i heimen stort vakrere.

Opprinnelig skulle denne dagen ha startet på kjøkkenet (shut up, ikke en gang si det!), nærmere bestemt ved oppvasken. Men så sluknet ipoden min som et resultat av at batteriet var så og si tommelom, så da måtte jeg først og fremst slå på pcen slik at jeg kunne lade det.

Og det er her moroa startet. For i stede for å få en titt på start-menyen min fikk jeg rosa, stillestående (altså ikke i bevegelse, dah) snø. Okei, tenkte jeg, dette var litt rart, men pytt-pytt, jeg må sikkert bare slå maskina på igjen på nytt. Næh, hjalp ingenting.

Så bestemte jeg meg for å skru på PS4en. Rosa snø. Kjempegøy.. Der og da begynte jeg å bli bekymret for at tven kunne være fucked, altså permanent fucked. Ikke midlertidig syk, men basically hjerneskadd. HELDIGVIS skulle det vise seg å heller være midlertidig som var tilfelle.

For etter at jeg slo pcen og PS4en, samt tven av igjen, forså å ta ut strømmen til  absolutt alt i noen sekunder, forså å slå alt på igjen var ting heldigvis tilbake til normalen. Ingen jålete snø fra tutti frutti-helvete. Det igjen betyr at jeg nå slipper å spørre pappa om han kan stikke innom for å “se på det”, og at jeg også slipper å avlyse det besøket med mamma i dag fordi vi “ikke har en dritt å glo på”. Altså, jeg kunne tatt frem en tallerken med bæsj, men det ville ikke blitt helt det samme.


© Bildet er tatt fra sillyjokes.co.uk

Så, nå som den rosa snøen er måket vekk (haha, innså akkurat NÅ vi i Norge faktisk bruker et ord for “snøbryting” som vi også bruker når vi omtaler en spesifikt fugl xD) for denne gang, og Ipoden ligger avslappet på lade-“bordet” (som egentlig er enden av sofaen min..) så nå kan jeg ta med meg en noen lunde lettet sjel, forså å “ta” oppvasken..

#rosasnøernoedritt #nomorepinkwinter

Vi reblogges!


– Ann Helen er kul!
http://tispe.blogg.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg