Bli et ulykkeligere menneske!

God helg alle lykkelige og ikke fult så lykkelige lesere der ute som kanskje sitter inne og leser eller bare skummer seg gjennom det som finnes på denne bloggen, eventuelt bare har forvirret seg innpå ved en feil og allerede nå har klikket seg ut igjen og dermed ikke får med seg hva jeg skriver.. Ikke nå… Ikke nå…. Men NÅ!

Hvilken dag var det i går, hvilken dag var det i går, var det mandag? Nei! Var det mandag? Nei.. Det var faktisk fredag, hvilket betyr at i dag er det lørdag og kanskje enda viktigere.. I GÅR var det den internasjonale lykkedagen. Dessverre var jeg alt for opptatt med å være lykkelig da så derfor fikk jeg ikke skvist ut noe, men i dag er jeg ikke så lykkelig lengre heldigvis. Så nå skal dere få noe å gosse dere med.

Ei som derimot la ut et innlegg på sin blogg i går er Ariélle Diamond eller Whitemurderdoll om du vil. Hun la i går ut en veldig inspirerende og godt skreven liste om hvordan bli et lykkeligere menneske, og jeg har nå tenkt til å gjøre noe á la det samme. Men siden Ariélle gjorde sin liste om lykke såpass godt er det ikke noe vits i at jeg prøver meg på akkurat det samme siden jeg neppe kommer til å få til en bedre versjon for å si det sånn. Derfor skal jeg heller fokusere på å gi folket den motsatte utgaven.. Nrk reprise er uansett ikke min stil.

For selv om det nesten virker litt vanskelig å tro innimellom, så ser det i hvertfall ut til at det finnes de som rett og slett ikke unner seg noe godt i livet. Det finnes de som, vel, i hvertfall ser ut som om de faktisk vil ha det jævlig, og som hver dag gjør sitt verste for å dyrke elendigheten. I og med at det finnes såpass få “guider” på nett som støtter akkurat disse fortapte sjelene så føler jeg et viss ansvar for å, ja nettopp, lage en liste med noen enkle tips til hvordan holde på fortapelsen.


I. Spis søppel
Først og fremst – helse er oppskrytt. Hvem pokker er det som ønsker å bli 45 år uansett? Du kan si mye rart om sofaen, men den svikter deg faen meg ikke som alle de tobeinte krekene du noen gang har hatt med å gjøre har gjort, og fortsatt vil gjøre. Jeg vil faktisk gå så langt å si at sofaen er din nest beste venn, rett etter fastfood og cola. Du har mest sannsynlig levd på enkle snarveier en evighet, så hvorfor i helsike skal du begynne å spise mer sunt nå?

Dessuten er det sikkert for seint uansett. Med din helse vil du mest sannsynlig bekke over rundt neste sving, så du gjør forhåpentligvis rett i å holde fast på frossenpizza, pølser i brød, og nok en gang. Cola. Kort fortalt mat man enkelt og greit bare kan å slenge i ovnen/ gryta/ kjelen, og som ikke krever at du må røre for mye på deg og best av alt gjør at du slipper å bruke hode. Du har tross alt nok med din egen elendighet om du ikke må stresse med å lage såkalt kvalitetsmat til deg selv (eller andre for den saks skyld). Skal det være litt ekstra ost?

«Det enkleste er ofte det beste»
Rema 1000

II. Det er ikke noe vits
Jepp, jeg vet det. Du er en ulykkes”fugl”. Med din uflaks i livet vil elendigheten trolig bare fortsette å gå videre, så hvorfor i svingene granskauen skal du engang gidde å gi det en sjanse? Jeg mener, det har jo alltid vært sånn at alle de andre har lykkes, så hvorfor skulle det forandres nå? Ikke gidd å prøv… Spar deg selv for den energien og ydmykelsen. Det er bare bortkastet tid uansett. Du kommer alltid til å være taperen på sidelinjen, det er den eneste form av mening livet ditt har.

Nei.. Jeg tenker det bare blir med tankene i dag som i går jeg. La det ligge. Livet gir ikke deg noen sjanser, så hvorfor skal du gi noen sjanser til livet?

«Det ække`no vits»
– “Folk flest”, også kjent som FRP.

III. Negative tanker = ærlige tanker
Jeg skal fortelle deg en ting. Det er ikke alltid at hodet ditt forteller deg sannheten. Du vet hun veldig blide jenta som alltid smiler og er glad? Det er jammen lite av det hun sier eller tenker som faktisk stemmer med virkeligheten. Hun tror kanskje selv på disse tingene i dag, men det har ikke alltid vært sånn. Hun slet nemlig med å tro på de tingene hun sa for en stund tilbake, den tiden tankene hennes fremdeles stemte med sannheten.

Vær ærlig med deg selv. Du er kanskje en depressiv taper, men du er i hvertfall ikke syk i den forstand. Det er de menneskene som hver eneste dag går rundt og lurer seg selv og andre med at de er noe som er de virkelige gale menneskene i samfunnet. Ikke bli en av dem. Det er kun de menneskene som er lengst nede som er de mest ærlige. Positive tanker er for dumme mennesker. Virkeligheten er dritt. Du er nytteløs og hjelpeløs, og det vet du. Så hold deg til sannheten.

«De brede massene faller lettere for en stor løgn enn for en liten»
– Adolf Hitler 

IV. Hevn og bitterhet, yes det hjelper!
Bitterheten har et ufortjent rykte. Hva faen hadde vi vært uten den? Ta de kristne i dagens samfunn foreksempel. Vende det ene kinnet til og alt det der… Se hvordan det har gått med de nå. Nei hold fast ved bitterheten. For med bitterheten øker hevnlysten og når hevnlysten øker er det store sjanser for at de(n) drittsekken(e) en dag vil få som fortjent.

På en annen side hjelper bitterheten deg med å IKKE GLEMME, som igjen minsker muligheten for at du kommer til å gjøre den samme tabben å stole på de samme fjolsene igjen. Livet er en krig og en god soldat slutter aldri å være på vakt og glemmer aldri krigens første smell.

«Har du lyst har du lov»
Narvesen


Og med de ordene håper jeg at ingen av dere får en helg som er i nærheten av vellykket!

Vi reblogges!.. Hvis jeg gidder. Næh, sikkert ikke noe vits, nesten ingen som leser denne drittbloggen lengre uansett…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg