Venner i ramme på rad

Dagen i dag har gått sjapp. Rett og slett sjapp.
I halv to tiden i dag dukket min kjære aktivitetskontakt Bård opp som avtalt. Så dagen så og si med at vi kjørte litt rundt sammen, og sånne ting. Etterpå skulle jeg på Bunnpris for å pante, ehm, 4 tomflasker. Der møtte jeg en jeg møtte tidligere denne uken. En veldig, veldig snakksom fyr på snart 60 år. Veldig smart fyr. Så etter at jeg hadde sagt hade til Bård så ble det til at jeg og han satt og snakket om ting og tang, helt til nå. Så nå er det akkurat så vidt jeg rekker å skyte inn et lite blogginnlegg før jeg før besøk av pappa i 19-tiden.

Fikk en konvolutt i posten i dag. Bilder som jeg har bestilt fra Foto Knudsen for en stund tilbake. 18 digitale bilder i størrelsen 10×15 og 38 digitale bilder i størrelsen 10×13. Fant ut i dag at helst skulle alle småbildene vært i 10×15, siden de som ble i 10×13 ikke fyller en hel fotoramme. Har seg nemlig sånn at 3 av de bestilte bildene skulle rammes inn i rammer jeg har i dag. Mine kjære venninner Sara, Renate og Emelie synes jeg var på tide å gi en plass i vinduet mitt, siden de virkelig er blant de beste og nærmeste jeg har!

I tillegg til de tre innrammede bildene så har jeg også en del andre bilder, mye bloggbilder som skal settes inn i eget særpreget album, når jeg mottar det albumet om en stund.

Ønsker alle sammen en strålende bekmørk pinse!
Vi reblogges ^^

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg