Venter barn om 6-7 måneder.

Ja, overskriften sier egentlig sitt!
Saken er rett og slett, tro det eller ei. Men om 6-7 måneder venter jeg (og ei til) et nydelig barn som skal få sette sine føtter på norsk jord for første gang.
Det vises ikke så veldig enda på den kommende moren at hun bærer en baby, men det kommer nok snart tenker jeg.
Hva barnet skal hete er vi ikke helt enige om enda, ikke vet vi det helt sikkert heller, i og med at ingen av oss vil vite hva kjønnet blir, før barnet er født.
Vi sitter for øyeblikket med fire alternativer for navn om det blir ei jente, og tre om det blir en gutt. Hva det blir vet vi egentlig ikke før barnet kommer.
Ingen av navnene er kjønnsnøytrale navn som kan brukes på begge kjønn.

Det var egentlig alt, ser nå virkelig fremover. Nytt sted å bo, og flytter da sammen med den kommende moren 🙂 Gleder meg sånn at jeg vet ikke hva jeg skal si som dekker det jeg føler nå.
Alt blir helt snudd på hodet, det var ikke planlagt for å si det sånn, men heldigvis har både jeg og henne tatt nyheten med et stort smil, og vi ser nå lyst på fremtiden! 🙂

Flytter forhåpentligvis i løpet av juli (skal fremdeles bo i Oppdal), og da flytter jeg sammen med verdens skjønneste, kommende mor (som ikke vil bli nevnt i dette innlegget siden hun ikke helt har fortalt alle de nærmeste om nyheten enda).

Uansett, jeg synes det er på tide med en liten gratulasjon? 🙂

33 kommentarer

Siste innlegg