DET STORE PØLSEBRØD-MYSTERIET! (KONKURRANSE!)

{Se videoen over for konkurranse regler”}


Hehe, mens jeg satt og ventet på at denne videoen skulle gjøres ferdig i dag, så gikk det en kald rosa-blogger i meg som tvang meg til å blottlegge kjøleskapet mitt for resten av verden, så hver så god, forsyn dere med private bilder fra den spennende, og kritiske situasjonen i kjøleskapet mitt i dag, helt ferske bilder som alle har ventet på!:


2 stk brød, 2 pakker fiskegrateng, samt noen isbiter.


1 ost fra norwegia, en pakke jubelsalami! HURRA, HURRA, HORRA! OPS… Shit, sorry pus!


13 flasker neglelakk, en tube blåbær-syltetøy, en tube jordbær-syltetøy.


Husholdningsaft med solbær-smak, husholdningsaft uten tilsatt sukker, h-melk, en mindre flaske blåbærsaft.


6 cola-bokser, 16 pølser og en flaske ketsjup.

Innser alerede nå at jeg aldri vil komme inn i himmelen ved å ha hjulpet til for rosablogg-Satan, men pyttsann, vi lever jo bare en gang i livet. Og selv sortbloggere kan tråkke feil innimellom.
Håper i hvertfall at jeg tross alt, fortsatt kan få en pakke til jul også i år, eller i det minste et lite falsk smil, så holder det mer enn nok til at jeg også neste år skal gå rundt med smilets maske.

Hilsen en som syns det kan være trivelig med et bilde av han selv på alle andres julekort i år, tatt utenfor KJØLESKAP-LAND!

Ja, smilet er tilgjort!

Ønsker alle sammen en god og fin natt, ta godt vare på dere selv, og de vennene og andre dere har rundt dere! Life is not forevah!

VI BLOGGES!
PS: I tilllegg, for dere som måtte lure, så er det også fortsatt noen andre matprodukter på kjøkkenbenken jeg ikke har gidda å ta bilde av, som feks frokostblanding, sokker, te, en pose macaroni, samt et ekstra brød og en boks Nugatti! Og seff; pølsebrød! Sånn, da håper jeg alle rosabloggere får sove godt! Har vært utrivelig snill nå i natt!

9 kommentarer
  1. Akkurat dette er det jo og finnes det jo bare en enkel og real forklaring på, den eneste grunnen til at produsentene gjør det på denne måten, er for å tjene penger! Dette er bevist og bevist at de tjener penger på! Er det noen som skal invitere til feks bursdagselskap, kjøper flesteparten ei pakke ekstra med brød = produsentene tjener på det!!:-)

  2. vanligvis er det 10 pølser i en pakke, og man får med to brød ekstra i brødpakken.. men at man har en pølsepakke på 16 er til dem som skal ha 16pølser og må kjøpe to pakker brød altså 24 pølsebrød og da har man 8 pølsebrød igjen.. Da kan man kjøpe en 10pk pølser dagen etter og bruke opp alle brødene og ha to pølser igjen uten brød, og da ble det plutselig for mange pølser, men pølser uten brød er alltid bedre enn bare brød…

  3. Hehhe, har faktisk tenkt på det samme selv, men tror det kommer litt an på hvilke pølser du velger, dessuten kan du jo velge de andre pølsebrødene, Chicago, de er det 8 stk i hver pakke. Da kan du ta to pakker chicago-pølsebrød og en 16-pakning med pølser;)

  4. Haha morsomt 🙂
   Æsj.. pølser .__. Må være den værste matsorten som fins .. 😮 Stakkars griser 🙁 btw ekstra deilig å tenk på at du spiser tarm samtidig? 😀 mehehe

  5. Man kan alltid finne på noe morsomt med de to siste pølsene. Ha konkurranse om hvem som klarer å spise pølsene fortest. Eller hvem som klarer å få hele pølsa i munnen. Øve på ting? XD Ellers kan man vel bruke fantasien sin. LOL!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg