Astrolutt underholdning!

Du store, lille verden så mye penger som har gått til spille de siste årene! 🤪
Den siste måneden har astrolutt ikke vært noe unntak. Heller et gigantisk uttak.

Nok en gang er vi inne i en høst som byr på en rekke gode lanseringer av ting jeg liker.
Nok en gang ser det mørkt ut, hele døgnet, for mine såkalte sparekonti.

Vurderer mer enn noen sinne å starte Onlyfan-konto for å faktisk ha råd til alle mine lyster fremover..

Jeg har de siste årene vært veldig flink til å vente til spill jeg liker har vært ute lenge nok til at de kan kjøpes på salg til i hvertfall 30%, men nå har jeg virkelig klart å ramle av ventevogna.

Det ene storspillet etter det andre er blitt kjøpt til fullpris. 🥳 Og to spill har jeg attpåtil kjøpt TO ganger nå (en fysisk og en digital kopi) – Lollipop Chainsaw repop samt Until Dawn-remaken, som begge føles som nedgraderinger av originalspillene på flere fronter. Særs når det kommer til soundtracket..

Da jeg i natt spilte gjennom Until Dawn frem til daggry kom jeg på noe Renate fortalte meg i fjor om at man kan legge inn «klikk og hent»-bestillinger på elkjop.no, for så å betale med Klarna 30 dager etter at produktet er hentet. Klarna ja.. jeg er ikke helt sikker på om vi er venner eller fiender lengre.

Uansett.. enda et spill jeg har sett frem til i høst er Astro Bot. Jeg ELSKET “gratisspillet” Astros Playroom som følger med playstation 5. Og da hørte at det skulle komme et storspill (Astros Playroom varer ca. 4-6 timer) fra dette universet var jeg krystallklar på at dette spillet skulle bli nok en bot i min økonomi.

Såååå i natt.. eller var det i går kveld?.. la jeg inn en «klikk og hent» på elkjop.no. 😎 Og da jeg omsider fant det for godt å stå opp ut på formiddagen i dag gikk jeg ned til Elkjøp hele to ganger for å hente spillet. En gang uten pass, og en gang hvor både jeg og spillet fikk passere. (Noterer meg at jeg må jobbe litt mer med vitsene fremover.)

Med andre ord! Hvis jeg fortsetter å være noe inaktiv her inne, eller andre steder for den saks skyld, så er det blant annet fordi jeg har hundretusen spill (og “div”) som suger til seg mesteparten av min våkne tid for tiden.

Og som om ikke alt dette var nok så fikk jeg en pappeske for noen dager siden fra samboeren og kjæresten (som er en og samme pers) til min bror med blant annet en Nintendo Wii, noen ps2-spill, Wii-spill og Gamecube-spill. Helt gratis!! 😱 Så ja. Jeg har det tøft for tiden, så jeg virkelig jeg har deres fulle og edruelige forståelse HVIS jeg fortsetter.. og fortsetter.. å være litt stille i sosiale medier fremover.

Takk på forhånd for all omtanke og støtte! 💋

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagramfullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

2 kommentarer

    1. He,jeg har og ramla utenfor med shopping i høst,bøker,dvd,og skrivesaker,men så kan vi også kose oss inne disse mnd.Hver krone har jeg investert i mental helse tenker jeg. håper du får en fin høst,vinter.
      mvh meg

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg