Van Holten’s Pickles – bedre enn sitt rykte?

Brukte nylig 363 kroner (og 97 øre) på godteri/ grønnsaker! Neinei, ikke godteri OG grønnsaker; Godteri/ grønnsaker. 🤔

Fordi for noen så regnes nemlig Van Holten’s Pickles som både og. En meget berømt sylteagurk som har gjort det stort på «for you»-siden (Tik Tok) til folk det siste året. 🧐 Den finnes i flere varianter, og “her om dagen” klikket jeg meg inn på det store åpne internettet, og bestilte like gjerne 9 forskjellige varianter!!

Var det verdt det tho? Tiden vil vise! Hvis videoen ovenfor får nok VIIIIIIIIIIIEEEEEEEWS, så ja, helt klart!! Uten å forhåndssøle for mye kan jeg allerede her og nå “si” at jeg neppe kommer til å kjøpe disse igjen. Ikke til meg selv anyways. Hadde jeg “bare” holdt meg til sylteagurkene punktum.. men jeg skulle på død og liv smake på det jævla vannet i tillegg.. 🤮 eller laken som det også kalles..

Noen som er hypp på en drikkelek? Jeg utfordrer dere ALLE SAMMEN!: ta en shot hver gang trynet mitt lager en “mine”. Jeg lover dere – dere blir garra sykmeldt til over jula. 2040.

Prøver å komme på noe jeg har spist, eller drukket, i nyere tid som har vært verre. Det eneste jeg kommer på er en chili-sjokolade som jeg fikk av pappa i fjor en gang. 😅 En chili-sjokolade jeg ikke ante var en chili-sjokolade før jeg hadde tatt en goooood bit, og brått kjente brannen ulme seg opp i både munn og lunger. 🤯

Når det igjen er sagt så føler jeg kanskje ikke dette “grønnsaks-“godteriet”” er SÅÅ ille heller. Som en del annet føler jeg dette også er noe over-“hyped”. Hmm, ja greit… og hva sier det så om meg med tanke på alt det jeg nå har sagt og skrevet?..

At jeg er en jævlig sammensatt og sjarmerende kul kis! 😇

“Kul kis”? Nei, nå har jeg visst hengt for mye inne på gamlis-siden som blogg.no tross alt er igjen……..

💚🥒 Stay goregeous! 🥒💚

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg