Facebook, Insta og perhaaaps Apple… OMAGADDD!!!!

Hvem hadde jeg vært uten sosiale medier? Hvor hadde jeg levd uten sosiale medier? Uten smarttelefoner, og alt jeg daglig omgir meg med fra den så store, tekniske skattekista.

Ja se DET mine kjære venner er spørsmål vi kan dykke videre ned i ved en senere anledning!! 🤪

Her og nå nøyer jeg heller med å lufte noen små frustrasjoner vedrørende Facebook og Instagram. I går hadde ene bestevenninna mi bursdag, og siden jeg har tradisjon med å være den første som poster en gratulasjon på hennes wall – ja så hadde jeg ikke tenkt at heller 2021 skulle bli det året hvor denne straiken gikk opp i røyk.

Ved midnattstider satt jeg klar til å poste en liten tegning jeg hadde tegnet på mobilen (i fattigmanns “Paint”!!), samt en liten skriftlig gratulasjon. «Publiser!». “Men hva er dette?.. Hvorfor ble den postet dobbelt? Jaja, får slette den ene da..”.

Den ene utgaven er slettet. Jeg refresher siden. Viser seg at begge er borte. Legger så ut på nytt. Nøyaktig det samme skjer. Damniiiiit!!

Til slutt skrur jeg på pcen. Prøver så lykken derifra i stede. Nøyaktig det samme skjer igjen, ISH. Dvs. fra pc er det ingen siamesiske kloner som ønsker å vise seg frem. Men det siste forsøket fra pcen utgir seg likevel for å være nettopp det inne på min Iphone. Altså en “klone”.

“Jaja, da er det trolig “bare” mobilen min som er fucket da…”, tenkte jeg i dag, halvannet døgn senere. Så jeg sikkerhetskopierte alt mulig av innstillinger og filer, og slettet så deretter alt av innhold på telefonen, og lot den så legge inn sammen igjen på nytt. Det kunne jo være at den bare trengte “en ny start”…. Men nope.

Da denne resett-prosessen omsider ble ferdig viste det seg at de siamesiske klonene på Facebook fortsatt er en greie, både på min egen vegg, men også andres. Ikke alle innlegg forresten, først og fremst det aller siste.

Og ikke nok med det. For når jeg er inne på enkelte grupper, og jeg forsøker å klikke meg inn på noen av “forfatterne” sine profiler, ja så får jeg opp en feilmelding og jeg må derifra bare krysse ut og åpne Facebook på nytt for å i hele tatt kunne bruke appen videre.

ALT I ALT bare bagateller. Jeg får fortsatt i aller høyeste grad brukt Facebook på mobilen, men vi kommer likevel ikke unna det faktum at jeg finner dette pittelitt frustrerende – og jeg håper at dette blir fikset sporens striks.

Og. En. Siste. Ting.
Nå er det visst ikke lengre noe poeng i å bruke hashtags på reels (vertikale 30 sekunder-videoer) som man legger ut på Instagram. Man kan fint legge de inn, men de virker ikke. Verken hos meg selv, eller hos andre (trust me babies – jeg har gjort min research). Arghhhhhh!! 😝😝

Det er liiiiiike før jeg kjøper mine egne baller på Finn nå og spiser de med det ene munnbindet Charter-Svein brente her forleden, fordi jeg føler det gir like mye mening som… ja, alt jeg har skriblet ned om nå… 😅

Stay goregeous!!!!!!!!!!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg