10 ting man aldri trodde jeg skulle si – Part III


Gjennom årenes løp og gange har det kommer så meget, meget mye rart fra min munn og fingre. Mye av det er glemt i dag, men en hel del sitter fremdeles igjen, fastklistret som ei gammel bestemor, surret fullstendig inn i klissete fluepapir.

For snart 6 år siden bestemte jeg meg for å utfordre 10 gode venner og bekjente av meg til å gi meg en replikk hver som jeg trolig ikke ville ha kommet til å sagt ellers. Og fire år senere bestemte jeg meg for å gjøre det hele en gang til.

Og nå, to år siden den gang igjen har jeg atter en gang funnet ut at jeg skal la mine venner og der om kring få regulere og bestemme hva som skal komme ut av min stolte kjeft. Og jeg lover dere, denne gangen SMELLER DET!!

Tusen, tusen takk til alle mine venner (Grete, Torunn, Fredrik, Silje, Per Inge, Emilie, Kirsten, Ann Helen, Mary og Wenche) som også denne gang har gjort det mulig for meg å lage en slik en video. Og, sist, men så absolutt ikke minst vil jeg også takke mine gode venn og medhjelper Papacito for en fenomen jobb som “han duden i kassett-spilleren min”.

Oh, yeah, sånn apropos – ta mer enn gjerne en tur innom Papacito sin Youtube-kanal! – Det tror jeg han vil bli glad for!! 😀

Stay goregeous!

10 kommentarer

Siste innlegg