DVALE DRAR MEG UT AV STYRKENS DAG

Gratulerer sånn først og fremst til meg selv, igjen har jeg skrevet en merkeligsnodig tittel på et uviktig blogginnlegg.
Ikke verst bare det… Nå skal dere lese, the cause is: Har snart vært oppe i 24 timer, i 18-tiden i gååår sto jeg opp. Freakende heldig har jeg vært i dag og ikke lagt meg enda, for da hadde jeg sikkert stått opp rundt 18 eller 20-tiden i kveld også.

Fire gode venninner kan jeg takke for å holdt meg oppe det siste døgnet. Først og fremst vil jeg takke min gode venninne bak sexbloggen Pleasure and teasing, som har holdt meg oppe på cam en liten stund i går kveld, kjempeflott dame altså, eller jente eller hva jeg skal si. Heldig jeg som har fått sett henne helt hel 🙂 Senere, nærmere bestemt 05 eller 06-tiden i dag så jeg at min ene bestevenninne Camilla var på Skype fortsatt, hos henne var min andre bestevenninne Sara, så med litt flaks så fikk jeg cammet litt med de også, så da sovnet jeg heller ikke midlertidlig.

Og litt senere i dag, kanskje litt rundt 10? Så stakk jeg innom min beste venn i Oppdalsområdet, nemlig Siri, hvor også superkule, men i dag litt trette Emelie også var fremdeles 🙂 Nå venter jeg bare på at lasagnen min som jeg nettopp har tatt ut av ovnen skal kjøles ned litt, så skal jeg spise, og legge meg!

Apropo sex bloggen Pleasure and teasing, det blir etter det jeg vet publisert et innlegg på den bloggen i løpet av kvelden. Et gjesteinnlegg som jeg har skrevet, jeg advarer på forhånd mot bilder av meg som kanskje enkelte av dere ikke vil se. Så vil dere ikke se meg helt naken, noe dere ikke får se her inne (ikke enda i hvertfall..) så la hver å se der i kveld, hehe. Skrev et gjesteinnlegg for den bloggen i natt, samt noen bilder, og det er spessielt bildene jeg på forhånd er noe ærlig om å forbedre dere på!

Enyway, blir tidlig i køya for min del i kveld. Så er jeg spent på å sikkert lese en del kommentarer på Pleasure and teasing i morgen tenker jeg. Hehe..

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg