Mine ti BESTE videoer fra 2010-tallet! (vol. 2)

PSTT!! Ikke lest “Mine ti BESTE videoer fra 2010-tallet (vol. 1)” enda, veeeeel – klikk her da vel!

2015NÅ eller ALDRI!?

Så var vi nok en gang kommet til et år hvor jeg igjen ikke var så veldig aktiv verken her inne, eller på Youtube for den saks skyld. Men denne gang skyldtes ikke dette at jeg var deprimert slik som i 2013, men først og fremst at jeg heller hadde valgt å fokusere mer på andre ting. Husker jeg ikke helt feil ble det mye gaming på meg i 2015, og jeg fokuserte igrunn generelt mer på ting andre hadde laget enn å faktisk lage noe selv. Dessuten så tror jeg at jeg også hadde lagt veldig mange regler på hva jeg kunne gjøre, og ikke gjøre dette året, kontra hvordan jeg hadde tenkt i gullåret 2011, og ja, kontra hva jeg har gjort i 2019 også for den saks skyld. 😊

Men enywayzZZZzzzz.. Helt øde var det likevel ikke. Jeg skrev noen innlegg nå og da, og det hendte også at jeg fremdeles klinket til med en og annen video – så vidt det var. I april slo jeg meg blant annet sammen med en felles medtrønder og venn, Maren. Vi hadde snakket litt på forhånd om hvor gøy ville det ikke vært om vi møttes og filmet en video hvor vi byttet klær. Og hmm.. Helt ærlig er dette kanskje den videoen (som heter for “Mamma! IKKE SE!!”!) hvor jeg har vært mest spent på forhånd. Desto mer hæppi er jeg nå for at videoen faktisk ble ganske så festlig. Men likevel.. Det er en annen video fra dette året som etter MIN mening skinner enda litt klarere på den store YT-himmelen..

Og videoen jeg sikter til er den legendariske “NÅ eller ALDRI!?” som veldig kort fortalt handler om en selger som bare vil selge noen produkter, MEN som så brått blir borte før kjøperen har klart å bestemme seg for hva han skal ha. Hmm, ja.. Og mer vil jeg igrunn ikke si i tilfelle det er noen som ikke har sett den enda, og det er det jo klart at det er? 😉

2016Just face it!

Fremdeles så kan det se ut som at jeg har litt trøbbel når det kommer til motivasjon for blogg og Youtube. For igjen har vi nå med å gjøre et år hvor jeg ikke la ut like mye like ofte som jeg en gang hadde gjort. Men igjen, noe ble altså det likevel. Og yes da – også på Youtube-fronten. En ting jeg forsøkte å få til dette året var en oppfølger til “Ti ting man aldri trodde jeg skulle si” som jeg valgte å publisere 7. desember 2012. I “Ti ting man aldri trodde jeg skulle si – Part II” som ble sluppet 15. april (2016) så var konseptet eksakt det samme som sist; ti helt forskjellige venner av meg skulle gi meg en setning hver som jeg skulle si så troverdig som mulig mens jeg satt i dusjen og filmet meg selv. Og akkurat som i originalen var det også min gode venn, TV3-stemmen Jan Dalchow som skulle få åpne det hele med sin dype røst. En video jeg likte veldig godt der og da, og kanskje enda bedre nå som jeg har fått den enda litt mer “på avstand”.

Mhmmm, ja også skal det også sies at jeg på høsten bestemte meg for å trolle dere lesere/ seere ganske så greit (kanskje!) for aller første gang noen sinne (hvis man ser bort ifra “Det var et gang et menneske..”). For i oktober-måneden dette året bestemte jeg meg for å skape en helt særegen, fiktiv historie utkledd som “vanlige” hverdagsinnlegg. En serie med “fake” blogginnlegg hvor jeg skulle poste et nytt innlegg hver mandag (fordi Halloween dette året var på en mandag). Nå var riktignok ikke videoen “Sannhetens time” en av de innleggene jeg laget for denne “serien” (som btw handlet om en FIKTIV venninne av meg kalt Sabina), men den ble likevel en DEL av den likevel, ja, dere som har fulgt med i timen, deeeere veet. 😅 Men uansett.. Folk gikk fem(ten) på både med denne ene videoen, og stort sett også i de fleste innleggene om Sabina som skulle bli en mystisk gjenganger tre år på rad før jeg omsider bestemte meg for å avslutte det hele. RIP.

Og hvis vi vifter bort alt som har med video å gjøre så er det godt mulig at det er fødselen til Sabina jeg er desidert mest fornøyd med fra 2016. Men nå var det altså VIDEOENE det skulle handle om for denne gang, og i den forbindelse må jeg gi den endelige seieren til “Just face it!”, en beskjeden sketsj som nok en gang har meg og Rune i hovedrollene. En video som ja, er veldig enkel og i hele tatt, men samtidig også ganske genial – om jeg får være så frank. Det er mulig at muligheten for en jobb som kirurg bare ble enda hakket mer innskrenket etter denne her, men det får isåfall bare være.

2017Kjære leverpostei-boks II

Haha!! Nå som vi har kommet oss til 2017 kom jeg faktisk på hva en av de største faktorene til at jeg tidligere hadde vært så lite aktiv faktisk var. For våren 2012 bestemte blogg.no for å ta vekk bloggen min fra forsiden sin. Det vil si – bloggen var for kontroversiell til at jeg lengre hadde lov til å ligge på noen som helst av deres topplister, jeg kunne ikke lengre bloggshoute, og det kom heller ikke opp reklame for meg når jeg hadde lagt ut noe nytt. MEEEEN på vårparten 2017 så skjedde det noe magisk. Engelen Lillian dalte ned fra himmelen, holdt meg stramt i hånden mens hun så fikk overtalt meg til sende blogg.no en mail hvor jeg skulle forklare om situasjonen den gang, kontra situasjonen nå. Jeg var jo tross alt ikke i nærheten av like drøyt mer som da bloggen min plutselig ble “gjemt bort” og dermed også litt “glemt” blant mange. Og ganske riktig, blogg.no var enig med engelen Lillian, og VIPPS så var jeg tilbake på topplistene, “Siste innlegg”, og hele gamet – og med dette kom også motivasjonen for å blogge tett og oftere igjen gradvis mer og mer tilbake.

Så jeg vil herved utrede en STOR takk til engelen Lillian. Uten deg hadde neppe denne bloggen eksistert nå med tanke på at blogg.no i fjor slettet en rekke bloggere som ikke hadde vært så altfor aktive det siste året når de litt større, og mer populære bloggerne (som da HELDIGVIS blant annet var meg igjen) var blitt overført fra gamle blogsoft (r.i.p) til WordPress. Så kjære, fantastiske, herlige, snille, morsomme, rettferdige, elskverdige, crazye, barske og stramme Lillian – TUSEN TAKK for at du i 2017 utredet det som et halvannet år senere skulle vise seg å være helt avgjørende for at denne bloggen fremdeles har livets rett!!! <3 Sånn – nå skal jeg slutte å suge Lillian sin kuk.

Hmmm.. Jeg må seriøst bli flinkere til å korte litt ned assa, og ikke la ting spore sånn av. Eller nei, akkurat i dette tilfellet kan jeg faktisk stå for at jeg hittil ikke har skrevet noe som helst om video-året 2017, før NÅ: Dette året startet jeg med å lage det som skulle bli en oppfølger av “Leverposteidiktet” som ble til høsten 2011. I “Kjære leverpostei-boks II” (litt forvirrende at de ikke helt heter det samme, ai nau) så følgte jeg mer eller mindre den samme formelen som sist. Jeg ville lage noe litt “vemodig”, men samtidig noe litt småhumoristisk. En helt grei oppfølger, så absolutt, holder kanskje til en sølv-medalje, men GULLET derimot vil jeg derimot gi til.. Neida, bare kødda. Siden jeg først og fremst valgte å prioritere BLOGGEN igjen dette året så ble det ikke til at jeg investerte så mye sjel i Youtube i 2017 heller, så den kjente og kjære leverpostei-boks får faktisk gull-medaljen nok en gang!

2018JA TIL DYREMISHANDLING? – 6 ONDE TING JEG GJORDE SOM BARN!

Neimen, se det. TAMPEN brrreeeeeeeenner, for nå har vi omsider kommet oss til i fjor. Og med det så vil jeg (for denne gang) herved si at tiden som inaktiv og “stille” er forbi. For i 2018 hadde jeg VIRKELIG gjort comeback igjen som produktiv youtuber. Og tanken jeg i flere år hadde gått rundt med at det er bedre med ingen innlegg en periode fremfor at jeg stort sett bare lager “det samme” “hele tiden”, ja den ideologien er det fint lite som minner om når jeg ser hva jeg hadde filmet og sånn da, for gud beeeeeeedre så mange liste-videoer jeg plutselig skulle lage.

7 yrker jeg (helt oppriktig) drømte om som barn!“, “PARADISE-SEX?? – 7 ting jeg vil oppleve før jeg dør!” og “JEG LIKER SYLVI LISTHAUG! – 5 ting folk flest HATER, men som jeg liker!” er ikke en brøkdel en gang av liste-videoer jeg hadde samlet meg til å pøse ut i retning DERES ÆREFULL KREMFJES i året som kom og gikk i fjor. Og siden det var såpass mange av nettopp denne typen content jeg valgte å produsere, så er jeg LITT usikker nå på hvilken av de jeg egentlig liker best (og nei, jeg har ikke giddet å se opp igjen alle sammen heller!). Men når det igjen er sagt så føler jeg at jeg i det minste kan stå for å ha utpekt “JA TIL DYREMISHANDLING? – 6 ONDE TING JEG GJORDE SOM BARN!” som den endelige vinneren. Ikke bare hadde jeg seks ganske finurlige historier å fortelle som ble fortalt på en skremmende akseptabel måte, men jeg hadde også valgt å åpne denne videoen med en rimelig heftig intro som kunne fått selv Satan i gatan til å skjelve i hornene!!

2019My secrets – 8 år senere

Ai, jai, jai.. Så FORT som tiden går. Jeg syns ikke det er lenge siden jeg satt her og skrev om at jeg ikke hadde noen videoer i 2010 å kåre fordi jeg faktisk ikke la ut en eneste video i 2010 jeg, og nå har vi altså klart å komme oss tilbake til 2019. For et liv. Og NÅ gjelder det å holde tunga på plass der den måtte høre hjemme. For jeg har jo tenkt å lage et helt eget innlegg litt senere som rangerer mine topp 5 eller 10 favoritter fra Youtube-året 2019, og da hadde det vært kleint om den jeg kårer nå plutselig havner på tredjeplass på denne listen, MED MINDRE jeg faktisk lager to videoer før nyttår som faktisk ER bedre enn den jeg skal kaste glans, glitter og glamour på nå.

Men ja.. Også i år har jeg uten tvil laget en god del liste-stuffs. Men jeg har også gjort mitt aller første video-intervju på veldig lenge når jeg i høst fikk et 20 minutter langt møte med “Attack of the Killer Kast“. Ja, også fikk jeg jo testet min kjære bror i hvordan det ville sett ut om han plutselig måtte ta over kanalen min på ubestemt tid i “Meget interessant “intervju” – jeg vet da faen, jeg..“. Også skal vi HELLER ikke glemme den første Oslo-vloggen hvor jeg blant annet hadde en ganske lollete og fin samtale med Ole Johannes Ferkingstad, hvor mesteparten av samtalen (av hva DERE har fått se) handlet om tre ting han likte med meg, og tre ting han ikke nødvendigvis anså som like positivt. For ikke å snakke om “OPPDAL MØTER SOLA! (DET STORE DIALEKTBYTTET)” hvor jeg og min gode venn Håkon “byttet dialekt” under årets andre (og siste) Oslo-visitt.

Ja, 2019 har med andre ord vært et år hvor jeg har blitt veldig flink til å involvere litt flere enn “bare” Rune hele tiden i ting jeg lager (og mye tyder på at dere skal få hilse på enda flere “pornstars” i 2020!!!!!! :-D). Men til tross for hvor mye jeg har sett opp igjen alle de flotte videoene jeg har laget i samarbeid med andre dette året, ja så er likevel det jeg nå skal kåre som årets video en video jeg laget helt på egenhånd. For i oktober valgte jeg å lage en react-video til “My secrets” som jeg filmet høsten 2011. Med “My secrets – 8 år senere” så hadde jeg EN visjon, og det var å minne folk om hvordan livet mitt var på sitt verste DEN gangen, hvor utrolig mye bedre jeg har det i dag, og ikke minst HVORDAN jeg har kommet dit jeg er nå. En video som jeg har laget for å si at når JEG nå har klart det, ja så kan faen hakke meg DERE klare det også!! 💜🖤 Det er ikke den videoen som er mest gøy å se fra min “karriere”, men det er så uten tvil blant de viktigste videoene jeg noen gang har gjort. Og noen gang triumferer faktisk “viktig” det som er gøy.

Se det. Det var Youtube-tiåret 2010, det. Det har vært en æresfryd å gjøre disse to innleggene, se tilbake, mimre, sukke, smile, og i hele tatt.. KOSE MEG i den gamle glansen av mitt eget skjermbilde, meg selv. Og man skal ikke se helt vekk ifra at det kan komme flere lignende innlegg før (eller etter) nyttår også. Som sagt så vurderer jeg å lage et helt eget innlegg hvor jeg kårer mine topp 5 eller 10 videofavoritter fra året som snaaaaart er på vei ut døra, men jeg vil ikke love noe 110%. For i likhet med dette tiåret så er jeg til tider veldig opp og ned, jeg er MANNEN bak fullstendig kaos, jeg er uforutsigbarheten selv, jeg er han du kanskje ikke ante at du ville ha som bestevenn, men som du kommer til å ELSKE over nesten alt på jord hvis du først har vært så heldig å med å trykke på de riktige knappene.

Men EN ting er likevel like sikkert som at godt over halvparten av dere som følger med på meg nå er IRRITERENDE stille i dørene når dere først har klikket dere inn. Og det er det faktum at jeg ALLTID kommer tilbake. ALLTID!! Og selv om dere ikke er så flink til å minne meg på det lengre, ja så VET jeg at dere faen hakke DIGGER meg herfra og til Enhjørningens Paradis!! Og bare så det er sagt.. Ditto din gamle dritto 💜

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

FULLSTENDIG KAOS MED SOSIALE MEDIER:
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg