Tid er tid som sklir ut

Mens enkelte ting ser ut til å bare skli mer og mer mot feil retning for tiden, er det heldigvis NOE som nå er på vei tilbake igjen slik jeg helst foretrekker det, sånn for øyeblikket. For som jeg kunne fortelle dere i det siste video-innlegget jeg la ut på lørdag så har ikke akkurat døgnrytmen min vært blant de tingene i livet jeg har vært aller mest happy med den siste uken. Og vanligvis så er ikke dette akkurat noen big deal for meg – heller tvert om – men i løpet av den siste uka har det likevel blitt nettopp det igjen. For i kveld, sånn rundt 17-tiden får jeg ihvertfall MEST SANNSYNLIG besøk av pappa (med mindre det blir utsatt nok en gang.. xD), og med tanke på det så hadde det jo vært kjekt om jeg ikke bare satt her, og var alt for mye i koma-land.

Og da jeg omsider våknet i natt så både håpet jeg og trodde at klokken var LITT mer enn den strengt talt var. Jeg tok en titt på mobilen, og oppdaget at klokken bare såvidt var halv tre.. Jeg la så hodet ned mot puten igjen, og forsøkte å få ihvertfall LITT mer søvn, men etter en times tid ga jeg opp, reiste meg i sengen og bestemte meg heller for å se hva som har skjedd i sosiale media “siden sist”, forså å deretter pløye meg videre på den ikke fult så hjemmekoselige boka jeg holder på med for øyeblikket (som forøvrig er ganske god, til å være fra 80-tallet).

Og NÅ har jeg omsider forflyttet meg i stua, straks klar til å klinke ut dette innlegget til dere, kanskje først og fremst fordi jeg nå har litt panikk etter at jeg igår nok en gang måtte innse at jeg faktisk må ta noen grep hvis jeg faktisk ikke vil at denne bloggen skal være helt tappet for liv og blodgivning i løpet av nærmeste fremtid.. :`-o

5 kommentarer

Siste innlegg