MÅ JEG I RETTSAK?

Jeg har ikke noe å skrive om akkurat nå, men jeg skal prøve litt for det. Okei, i skrivende stund er klokken 17.57. Jeg kjeder meg, og jeg føler meg litt trett så hvorfor ikke bare legge meg? Jo, det har seg slik at jeg har en avtale i morgen ettermiddag, så da hadde det jo vært fint om jeg ikke sto opp sånn alt for tidlig sånn med tanke på energi og livlig røre. Men nok om morgendagen. Kanskje jeg heller skal skrive litt om dagen i dag i stede? Vel, ikke at det er så mye å fortelle om denne dagen heller, enn så lenge, men jeg kan alltids gjøre et ærlig og redelig forsøk.

Jeg våknet på sofaen sånn rundt husker ikke fordi jeg NOK EN GANG ikke gadd å gå på badet for å pusse tennene og slik, plugge inn ørepluggene, vaske trynet, og deretter hive meg i sengen “i går” natt. De aller første tingene jeg gjorde når jeg reiste meg fra sofaen i dag er så kjedelige at de dropper vi helt å nevne.. Så da hopper vi heller en time frem, nemlig til “frokosten”. Jeg valgte å OMSIDER se “Bølgen” i dag, og for å si det sånn – jeg skjønner godt hvorfor denne filmen har blitt rent ned med så mye positiv kritikk. Ah, ja også har jeg såvidt det er prøvd meg på “L.A Noire”, et gammelt krim-spill fra 2011. Ikke helt min kopp med blod sånn med tanke på at jeg liker dårlig å måtte tenke noe særlig, så litt usikker på om det er et spill jeg skal orke å fullføre.

Ellers er det vel ikke så mye mer å fortelle annet enn at jeg ganske nylig har fått vite at jeg skal bli pappa til ei lita jente som trolig kommer til verden først i februar en gang. Noe jeg har noen VELDIG blandede følelser til da jeg og den kommende moren ikke akkurat er på talefot om dagen. Men det å bli pappa skal vel likevel vise seg å bli ganske hyggelig fordi om, tenker jeg. Neida, jeg bare tuller med dere, IGJEN!! Jeg skal (forhåpentligvis) ikke bli far, noen sinne. Okei.. Ja, jeg er klar over at jeg har slitt ut den spøken der nå, men LITT action føler jeg at dette innlegget faktisk trenger før jeg kan tillate meg å avslutte det, sånn akkurat NÅ!!

Så, hva tenker dere?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg