Jeg ønsker å UTSLETTE dere alle sammen!..


Bildet er tatt fra: ndemiccreations.com

Bare EN gang til.. Bare en!.. Det verste er at det funker, gang på gang. Jeg vet så inderlig godt innerst inne at den “siste runden” absolutt ikke blir den siste runden, men at jeg ihvertfall går løs på 15 runder til etter denne runden her. Likevel er det stadig en del av meg som tror litt på mine egne løgner der og da, og som lar meg fortsette.

I fjor høst gjorde jeg nemlig noe så genialt som å kjøpe meg spillet Plague Inc til PS4. Et strategi-spill som går ut på at man skal spre en eller annen bakterie over hele verden, og stort sett også sørge for at hele jordens befolkning dør ut før forskerne har greid å komme opp med en motgift og deretter kurert folk og fe. Et strategi-spill som har visst seg å være SYKT avhengighetsskapende.

Her har dere en aldri så liten “snutt” som viser hva jeg prater om..:

Og helt siden i høst har jeg ikke tall på hvor mange dager jeg har tenkt at jeg bare skal spille litt, maks 15 minutter eller noe, men til slutt har endt opp med å sitte der i minst tre timer. Og tror dere ikke at jeg attpå til greide å lure meg selv til å kjøpe mobilvarianten også her forleden?

Flere som har blitt bitt av denne såkalte basillen?


#plagueinc #plagueincevolved #spill #gaming #ps4 #app #mobil #sykdom #helse #frykt #panikk #avhengighet #jordkloden #død #fordervelse #døden #infeksjon #dommedag #playstation #livet

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg