Hail to the zombies and swedish!

“Du vet hans navn.. Du kjenner hans fortapte moral.. Du kjenner hans råtne fortid.. Du kjenner til hans grisete last.. Aylar Von Kuklinski er tilbake og denne gangen er han ikke alene. Verden har for lengst falt om. Vil han sammen med de siste overlevende klare å overvinne de levende døde? Kuklinskis Vs. The Zombies kommer snart på en mørkelagt kino nær deg!”

“That boy is our last hope!”
“No… There is another.”

© Bildet er tatt fra journeythereandbackagain.wordpress.com

Fuck you Yoda-Poda!

Riktig god tirsdag alle sammen.
Jeg er i zombie-modus i dag, og for en gangs skyld på en positiv måte. Det er ikke sånn at jeg har døgnet i natt og derfor er helt daukjøtt nå, niks.. Jeg har faktisk sovet ganske bra i natt jeg, takk som byr. Nei, altså. Jeg har fått post! En aldri så liten pakke fra cdon med hele tre spill, og en cd.

Lenge har jeg tenkt å skaffe meg Dying Light til Play Station 4-maskina mi, men siden jeg har prioritert andre ting på den økonomiske siden de to siste månedene (Voss-tur, nytt bloggdesign og header osv.) så har det og et par andre spill bare måtte vente til mars. Og hey, nå er det mars, snart april ^^ Jippihurra og fallerallerattatta!

Gleder meg som en gal (altså som meg selv) til jeg skal få begynt å game nå, skal bare få i meg litt mat og litt oppvask først. Altså, jeg skal ikke sluke i meg oppvasken, om det var slik dere tolket det. HA! Det holder lenge med den Zaloen jeg fikk i meg her om dagen..

Forresten. Før jeg runner av dette innlegget vil jeg pretty much dele en av de desidert kuleste låtene fra det nyeste albumet til Sister Sin (som du ser over), Chaos Royale. Syns den låta er så jævlig bra. Kommer seriøst mye bra fra Sverige as. Så hail to the queen of swedish metal!


Hva syns dere om låta?
Har dere spilt “Zombie Army”, “Dying Light” og/ eller “Resident Evil: Revelations 2”?

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg