Divergent på kino 21. april

Dette året skal bli det året jeg virkelig får utfordret meg litt, det var vel noe av det første jeg skrev i år. Hittil har det ikke gått så verst. Jeg har klart å spart rundt en tusenlapp i måneden (pengene sparer jeg fordi jeg trolig skal flytte til Voss om en stund), jeg har blitt mer kreativ når det kommer til å lage videoer, har blitt enda litt flinkere til å ikke ta ordet ut av munnen på folk når jeg lurer på om noen har lyst og tid til å finne på noe. Ja, i det hele tatt.

Så har jeg også vært flinkere til å gå på kino når det har vært en film jeg har hatt lyst til å se fremfor å bare la mulighetene gå fra meg på grunn av sosial angst. Sikkert noen som husker at jeg var og så Død Snø 2 hele fire ganger? Attpåtil har jeg også blitt flinkere til å utfordre meg når det kommer til å prøve noe nytt, foreksempel ikke BARE holde meg til horror-sjangeren når jeg skal se film.

I dag har jeg nemlig tatt meg en tur til kulturhuset og kjøpt en billett til en film som kanskje ikke er helt min greie, men jeg vil likevel gi den en sjanse. Filmen jeg skal se er Divergent, visstnok skrevet av samme fyren som har skrevet historien til “The Hunger Games”-filmene….

Har sett traileren til denne filmen (Divergent), og til tross for at det ikke er en skrekkfilm, men mer en science fiction-film så synes jeg den ser grei ut. Filmen går i hele påsken, men jeg har valgt å se den mandag 21. april i stede da jeg håper at den verste folkemengden er borte. Den største utfordringen nå som jeg er forhåpentligvis blir kvitt den verste mengde folk er at filmen er på rundt 2 timer og 19 minutter. 😮

Her kan dere se traileren:

Noen av dere som har rukket å sett Divergent allerede?

Vi reblogges!

7 kommentarer

Siste innlegg