Mrs L.A – Frisør og mamma (Månedens blogger)

Tenkte å kåre en blogg igjen. En blogg for måneden, en blogg for mars.
For noen dager siden kom jeg over en blogg som jeg syntes virket interesang. Til tross for at den har et par snev av hverdagsligaktighet i seg, så har den grepet tak i hånden min likevel.


© Bilde: mrsla.blogg.no

Spessielt ett innlegg på denne bloggen klarte jeg å gripe tak i meg. Er det noe jeg setter pris på så er det å vitne til når andre setter pris på sine nærmeste.
“Mrs L.A – Frisør og mamma” er nok ikke akkurat den første bloggen folk assosierer med meg. Når man vet at jeg ikke er noen stor fan av hår, frisørting og heller ikke spessielt hverdagslige og rosa ting, så er det kanskje lite igjen tenker dere?
Vel, det kunne jeg forhåndsdømt denne bloggerinna for også. Men jeg har valgt å gitt dama en sjanse.

Mitt bilde av henne metaforisk sett hittil er at hun er en moden dame som ikke tar seg selv alt for selvhøytidelig, hun virker ærlig, saklig, moden og jordnær. Hun har et godt skrivetalent, og det er ikke en lett jobb å finne mye skrivefeil å henge seg opp etter!

Innlegget som gjorde denne bloggen til månedens blogg heter “MY BFF” og kan leses her!


Har tatt sjansen på å klippe ut en liten smakebit, et lite avsnitt fra innlegget hennes:
“Noen personer kommer inn i livet ditt, med en større hensikt. Ingeborg var en slik person. Vi møttes i en frsiørsalong i Moss, der vi begge skulle jobbe sammen. Ingeborg er 6 år yngre enn meg, og ærlig må jeg si at jeg ikke synes så veldig om henne med en gang. Hun var rar og masete. ( hun vet dette fra før… 😛 ) Men det var meningen at jeg skulle knytte meg til denne fantastiske rare jenta. Hun var ikke masete, bare nyskjerrig og uerfaren. Men så igjen, så erfaren på livet, til å være så ung.”
(Skrevet av Mrs. L.A)


Vi reblogges!

7 kommentarer

Siste innlegg