POSITIVE ting som har skjedd i januar!

• Nesevis på Instagram!
Mot slutten av 2020 fikk jeg en melding i insta-inboxen som jeg brått bare kunnet funnet på å ha ignorert. Men akkurat der og da så valgte jeg etter litt om og men å svare på følgende forespørsel:

“Hey, Aylar! I was wondering, would you be cool with me sharing your photo on my insta? My approach is always positive, and my goal is to show that you can have a large nose and still be a super good looking guy. 🙂

Jeg valgte å svare… følgende:
“Sure! But I would appreciate if you could tag me in those photos 👃

Og resten er historie-ish. 1. januar fikk jeg æren av å være første “mann” ute, for 2021, til å “flotte meg” inne på instagram-kontoen bigmanlynoseappreciation – fordi, hvorfor ikke liksom?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kaye Bee (@bigmanlynoseappreciation)

• Hot like ved!
I litt for mange år har jeg vært alt for sparsommelig med veden. Har ikke tall på hvor mange dager jeg har sittet og fryst, mens jeg lett kunne fyrt opp i ovnen og fått det klamt og varmt, men at jeg likevel har latt være fordi det ikke har vært “kaldt nok”, dvs – 20.

“Hva om jeg bruker opp all veden til Sibir-kulda kommer?”. Etc, etc.

Ja, jeg er som dere vet en tragikker på å tenke i sånne baner leeeeeenge. Men nå har jeg tatt meg sammen. De siste 31 dagene har jeg vært virkelig flink og brukt vedovnen når jeg har kjent på kulda, SELV OM vi ikke har hatt noe særlig med – 20, enda.

• Heeerrrrlig vinter!
Denne vinteren syns jeg virkelig vi har vært heldig i Oppdal. Myyyye snasen snø. Mange herlige dager med – 8 til -14 grader. Bygda har rett og slett vært utrolig hvit og vakker den siste måneden, og jeg håper dette holder seg en god stund til, ja gjerne til jul for min del!!

For så lenge det bare ikke blir kaldere, eller vi går rundt og tråkker i grå, ekkel slush… Ja så syns jeg vinteren er helt amesesnowballs!! 😍

• Beroligende blogg.no-svar!
Jeg har lenge uroet meg for fremtiden til bloggen. For hva skjer egentlig hvis blogg.no går nedenunder en dag? Det er jo ikke akkurat sånn at blogging er like in som det f.eks var for 10 år siden, og etter at blogg.no gjorde noen forandringer i 2018 har flere og flere valgt Nouw som foretrukken bloggplattform.

Så.. Hvis blogg.no en dag må legges ned.. Ja hva da med denne bloggen? “Her om dagen” sendte jeg de en mail hvor jeg luftet mine bekymringer, og alt dagen etter fikk jeg et svar som har gjort meg noe mer avslappet siden:

• “Fått meg” Octopus Tripod!
Og sist, men FAKTISK ikke minst vil jeg trekke frem mitt nye “leketøy” Octopus Tripod. Et lite stativ som holder både min Iphone SE og mitt speilreflekskamera (sett at jeg ikke skrur på noen ekstra linser, for daaaa bøyer det seg fort). Føttene er bøyelige slik at man f.eks kan knytte stativet fast til en lyktestolpe.. eller en tynn grein for den saks skyld.

Med denne fantastiske skapelsen har det brått åpnet seg helt nye muligheter for meg både når jeg skal ta bilder og filme fremover, og jeg gleder meg til å se hva denne vidunderheten kan hjelpe meg med å skape i tiden fremover! 😃

Stay positive!! 😁

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg