PERVOENS FORBRYTELSER – 6 TING JEG ALDRI VIL FØLE IGJEN!

Desto mer klokken tikker og går, desto mer vandt blir vi til den. Og det samme gjelder naturligvis tiden, og alt som har med den å gjøre. Ting blir stadig aldri helt det samme. Det du tok i mot med åpne armer og et gledesfylt glis for en ukes tid siden kan du nå ta nærmest helt for gitt, og ja, nesten ikke lengre være i stand til å ense snærten av dens faktiske eksistens.

Livet er som et syrebad. Noen ting fortærer naturligvis en del langsommere enn andre ting. Men alt i alt har alt i hopes den nøyaktig samme skjebnen.

Og nå tenkte jeg å fortelle dere litt om seks forskjellige følelser jeg mest sannsynlig ALDRI kommer til å kjenne på igjen – ja, ihvertfall ikke i samme grad som den gang da.. 🙄

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos

4 kommentarer
  1. Hei, kjenner meg veldig godt igjen i det du sier! Kjipt at mange følelser endrer seg så mye når man blir eldre, men føler endringene er nødvendig for å bli mer komfortabel med å bli eldre? Var også sykt forelsket i en jente på ungdomskolen. Fikk samme følelse som du beskriver. Har hatt mine greier med Hotel Cæsar på godt og vondt også. Pleide å lese i tvguiden for å se hva som ville skje fremover.. Forstår ikke nå hvorfor de spoilet så mye der… Kunne godt tenkt meg å lese i den se og hør-boken. Sendte se og hør en mail for litt siden og spurte om de hadde et arkiv der man kunne lese alle gamle blader akkurat som Aftenposten, Dagbladet og VG har. Ville lese om blant annet Cæsar og Farmen annet. Men det hadde de ikke.

   Den følesen du beskriver når du “sikret” de episodene føler jeg på ofte, men det er mye frykt i det, for jeg er redd for å ha
   feil tanker når jeg lagrer eller kjøper ting.. Da føles det bare helt feil og ødelagt. Til og med når jeg sender meldinger og kommentarer som denne prøver jeg å ikke tenke kjipe tanker. Håper ikke det smitter over på deg når jeg skriver om det. Men når jeg klarer det med bra tanker så er det en sinnssykt god følelse.

   Ja, den spenningen og gleden til julegaver på julaften er helt borte for meg.. I dag er det bare julematen som betyr noe. Er fin stemning også. Ja, Pornhub var sykt spennende når jeg så det for første gang, nå er det rimelig oppskrytt haha. Har ikke abonnert enda så kanskje jeg er en stalker? haha. Godt å høre at det er greit uansett om man har abonnert eller ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg