I seng med Sophie Elise

Onsdag 2. januar, kl. 04.18
I det DENNE setningen blir skrevet så har jeg allerede brutt litt med et av målene jeg har satt meg for dette året: Start dagen med frokost.

Da jeg først slo på lyset på soverommet i dag var det nemlig ikke sånn at det første jeg gjorde var å kaste meg i dusjen, forså å gå løs på dagens første måltid. I stede gikk jeg rett inn på kjøkkenet og tok frem Hotel Cæsar-flaska mi som jeg fylte med vann, før jeg så gikk tilbake i senga og la meg under dyna med Sophie Elise. Ja, eller ihvertfall den siste boken hennes da jeg fremdeles har det andre der til gode.

Og akkurat det er forsåvidt innafor i min uskrevne bok. Men hva gjør jeg så etter å ha pløyd meg gjennom de 22 første sidene? Jo jeg kler på meg, velger meg ut hvilke klær jeg skal skifte til når jeg EN ELLER ANNEN GANG finner ut at jeg skal dusje i dag, forså å sette meg ned i sofaen hvor jeg så slår på pcen og bestemmer meg for å blogge.

Jaja, men det er ikke så ille, bare du har holdt deg til å prioritere dette ene innlegget så, dette innlegget er jo ikke SÅ langt, tenker du kanskje? Neida, men innen dette innlegget er publisert har jeg – kjenner jeg meg selv rett – brukt en del tid på å se over det en rekke ganger, og trolig har jeg også klart å overtale meg selv om bare “en ting til” x10 før jeg omsider har greid å slå av maskina igjen, kommet meg i dusjen og OMSIDER fått begynt på frokosten.

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg