Har skikkelig hjemdeksel!

Du vet du har med å gjøre en noe scizofren enhjørning når mobildekslene hans de senere årene viser seg å dekke “alt” fra Freddy Krueger og Jigsaw til «Paradise (Hotel»). 🔪🦋

De dekslene som kan sees på bildene i dette innlegget er mine fire nyeste. Jeg har også hatt et med Chucky, men det er jeg usikker på om jeg fortsatt har. 🤔 Anyhow – her! har de av dere som måtte ønske å se det en aldri så liten link.

Mulig jeg har hatt enda flere, men jeg klarer i så fall ikke komme på hvordan de så ut. Men jeg troooor disse fem viste/ nevnte er de jeg har hatt. Punktum. Har ikke hatt SÅÅ mange smarttelefoner, og det jeg hadde av mobiler før “smart”-æraen var mobiler jeg aldri “kledde om”. Det var liksom ikke en greie back then.

Dekselet jeg bruker nå er det helt til venstre på bildet over, altså det med alle de forskjellige skrekkfilm-skikkelsene på. Dekselet helt til høyre derimot har jeg aldri brukt da jeg presterte å kjøpe deksel til en mobil jeg aldri, vel.. hadde. 💀 Sånt kan skje den aller beste, og i dette tilfellet gjorde det nettopp det.

Det dekselet jeg har vært mest “proud of” tror jeg må være «Paradise»-dekselet med palmer og plaskevann. Rent artistisk er det jeg bruker nå “kulest”/ “best”, men jeg har på følelsen av at det er litt mer unikt eller “sært” å ha et «Paradise»-deksel, enn det er å ha et horror movie-deksel. Og jeg BLØR for det “sære” og “unike”! Det blir automatisk enda litt kulere liksom av at det ikke er like mange som har det. Am I right, or am I RIGHT?” 🤩

👁 Hvilke(t) liker dere best? 👁

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg