Fordi breakfast er oppskrytt, eller??

God tirsdag Norge, Utland samt Innland som  enda ikke har erklært dere som en del av det aller første der, altså gamle skrukke-Norge. Jeg er et håpløst vesen. Som med oss alle går det bare ned med meg. NEIDA jeg har ikke falt uti deppa-gropa igjen, jeg bare sier det som det er. Det går nedover. Menneskets håp og tro er så og si intet-eksisterende. Eller tro har jeg forsåvidt et og annet av i massevis, ja håp også forsåvidt, men SJANS derimot? Joda, sikkert det også i noen vinkler og retninger. Men når det kommer til å ta meg sammen, begynne med de tingene jeg skulle ha gjort for “et par timer siden” fremfor å impuls-shoppe på EMP-shop, samt å mimre tilbake til den tiden “emoer” og “satanister” var mer in, og Dragens Hule var helvetes mye kulere enn det strengt talt er i dag (i særs for gutter!!!!)? Nei.. Det.. Går.. Visst.. Ikke.. An.. DET!!

Og hva skjer med at jeg plutselig akkurat klarte å ta et blogg-bilde her og nå som er MYE bedre enn det “drittbildet” jeg tok og lastet opp som profilbilde til Facebook i går ettermiddag, som tydeligvis ingen ser ut til å ha brydd seg en døyt om i likhet med.. Vel – basically alt annet jeg har lagt stoltheten og sjelen min i det siste halvåret.. FY F**N JEG ER SÅ MISLYKKET ALTSÅ!! Kinda. Bittelitt. Nei vet dere hva, det er ikke lengre meg det står på, sier vi. FOLK SUGER BALLEPIKK HERFRA OG TIL VOSS!! xD

Ikke at det er noe gæernt i å suge pikk forresten. Kjenner flere veldig allrighte folk som (ihvertfall mistenker) gjør det jeg. Så har vi det på den rene også.

Men om litt er iskaffen klar!

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min via Bloglovin!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg