En noe matt Harley Quinn

Det at jeg har et lite crush på Dr. Harleen Francis Quinzel er det vel samtlige som har tenkt er en liten underdrivelse når man først har greid å forville seg inn i leiligheten min. Og nå kunne jeg forsåvidt ramset opp det jeg klarer å huske i farta at jeg har og eier av div stuff, men så innser jeg at HVIS det er noen av dere som måtte ønske det, ja så kan jeg heller ta og lage et eget innlegg litt senere hvor jeg viser dere hva jeg har av Harley Quinn-effekter til per dags dato.

Enywaaay – jeg var ganske nettopp innom Spar en liten tur for å hente meg ei pakke (fra EMP-shop) som først og fremst inneholder en del klær jeg IKKE helt ser poenget i å skryte så mye av nå da de strengt talt minner en del om ting dere har sett meg gå i fra før av, PLUSS at dere sikkert kommer til å se de mer enn nok på randome bilder og videoer i fremtiden også, så ja.. Derfor har jeg ikke giddet å ta noen bilder av sånn 95% av det jeg har vært og hentet denne gangen xD

MEN de resterende 5 derimot, som igjen er litt, eller rettere sagt VELDIG apropos Harley igjen.. Jeg har rett og DELETE kjøpt meg en dørmatte som jeg nå har plassert utenfor soveromsdøra mi. Mulig den egentlig er mer beregna på å være plassert et litt annet sted, men akkurat der har jeg ikke så lyst til å ha den så lenge jeg bor her jeg fremdeles bor nå. Meeeen ja, slik ser den altså ut:


Er den ikke kul liksom? Eller er det nettopp det den faktisk EEEEEEEEEERR!! Alle som måtte finne på å svare “nei” nå fortjener herved å få slått ut hjernemassen med en dildo av stål!!!!!

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg