Aurora Gude: – Jeg blir sykt glad for hver seier jeg har, uansett om det er i Ludo eller på ting som PH.

Foto: Aurora Gude

Aller først, TUSEN TAKK for at du ville stille opp på dette intervjuet – hvordan står det til med deg for tiden?
– Jeg har det helt middels bra. Jeg svinger mye, fordi jeg har sykt mye å glede meg til. Samtidig er det mye jeg bare sitter og venter på i spenning.

Du har i det siste lagt ut flere nye videoer på din Youtube-kanal – hva er dine planer for Youtube? Har du noen visjon?
– Jeg har begynt i det små å legge ut YY-videoer for å sjekke interessen for det. Jeg mener selv at jeg er flink til å underholde, og at dette er en bra kanal når jeg ikke er å se på tv. Samtidig må jeg skjerpe ferdighetene når det kommer til redigering. Jeg har ingen visjon akkurat nå, annet enn et håp om at det blir bedre med tiden.

I tillegg til at du i det siste har blitt mer aktiv på Youtube driver du også som kjent egen blogg. Hva tenker du vil skje med den hvis Youtube-kanalen din en dag skulle bli en av Norges desidert største?
– Om YT-kanalen skulle bli veldig stor, så ville jeg nok ikke blogget like aktivt som før, da interessen for YT ville vært større. Allikevel er bloggen en fin kanal å ha for oppdatering og deling.

Leser du mye blogg selv, og hvis ja – hva slags blogger er du mest innom?
– Jeg leser få blogger, det går isåfall på ren nysgjerrighet eller engasjerende temaer. Jeg prøver å ikke la meg påvirke av andre bloggere for å holde meg selv original, samtidig har jeg hentet ut en slags mal basert på flere av de kjente bloggerne. Jeg synes Julia Nyland er kul, og ble glad for at hun har tatt opp bloggingen igjen.

Når man tar en titt innom nyhetene er det lett å tenke at det bare er elendighet der ute, noe som heldigvis ikke stemmer.. Hva er det med den verden vi lever i nå som gjør deg mest glad/optimistisk når du tenker over det?
– Det som gjør meg glad og optimistisk ved verden, er de få menneskene jeg møter som har en gnist og evne til å påvirke andre rundt seg bra. Jeg tror at det handler om de små tingene, og jeg mener at siden det finnes mennesker som nesten alltid gjør andre godt, så er dette en fin inspirasjonskilde. Ellers er det vanskelig å være optimistisk, da jeg tror folk flest i all hovedsak bryr seg om seg selv og sine nærmeste.

Du omtaler deg selv gjerne som en classy-girl, har det alltid vært slik? Hvor kommer kjærligheten til alt det classye fra?
– Jeg har alltid hatt en visjon om at det er bra å være en classy-girl. Jeg vokste opp på et sted som var ganske harry, men mine foreldre hadde røtter fra andre steder, som gjorde at mine verdier kræsjet fort med de andre menneskene jeg måtte være sammen med. Det var alltid vanskelig å føle at jeg passet inn, fordi jeg tviholdt på mine foreldres verdier, kunnskap og væremåte – det var en trygghet der. Derfor ble jeg til slutt slik jeg er, og det kunne gått mye verre om jeg ikke hadde vært så sikker på min sak da jeg vokste opp.

Foto: Aurora Gude

Jeg bare “må” spørre!: Hva er det absolutt mest trashye du eier – eller har hatt?
– Det mest trashye jeg har hatt må vel være et Bunny halloween-kostyme. Jeg hadde jo en ganske rosa periode, og da var selvfølgelig Bunny et must på Halloween….

Hvis det hadde vært mulig å reise 5 år tilbake i tid for å gi seg selv en beskjed, hadde du ville gjort det, og hvis ja – hva ville du ha sagt?
– For 5 år siden kunne jeg ikke gjort annet enn å støtte meg selv. Akkurat da reiste jeg på Paradise Hotel, og føler at jeg derfor levde til det fulle, og var ikke redd for å ta sjanser. Jeg ville nok heiet enda mer på meg selv, og kanskje ikke vært så besatt av å få en vanlig jobbe etter PH, og heller satset på blogg/tv på den tiden.

Og hva ville du ha sagt om vi plutselig stilte klokken 5 år frem i tid?
– Jeg har en stor frykt for å bli gammel, og ville vel håpt på at jeg har fulgt drømmene mine og nådd dem, slik at livet får plass til nye mål, kanskje til og med barn og giftemål – som jeg har lyst til når livet føles hundre prosent fullkomment.

I “det virkelige liv” er det alltid en del som kjenner på “det” dagen der på, rundt hva man kanskje har gjort eller sagt på byen, hva folk rundt kan ha fått med seg, også videre. Var du på forhånd av visningen av Paradise, eller Charterfeber for den saks skyld litt ekstra nervøs for at noe spesifikt du hadde sagt/ gjort ikke skulle ha blitt klippet vekk?
– Jeg var litt nervøs etter PH, fordi det var et par seanser jeg angret på der jeg enten snakket stygt om noen, eller klina med folk. Jeg hadde helt noia hver episode da det nærmet seg fest og slikt. Etter Charterfeber følte jeg at jeg hadde god kontroll, men ble skuffet over at de måtte klippe bort en dag der vi ble kastet ut av et bakeri. Det var hysterisk…. 

Etter du var med i Paradise har du og Ann Mariell ofte blitt omtalt som en av de aller, aller første som virkelig spilte spillet. Hvilket forhold har du til spill ellers i livet? Var du f.eks en av de som digget Mario eller The Sims som barn, eventuelt nå i dag?
– Jeg er et skikkelig konkurransemenneske, og derfor ble det åpenbart for meg å spille spillet på PH. Jeg er ellers ganske ille, for jeg kan ikke løpe på en tredemølle ved siden av noen uten å føle for å løpe fortere enn personen ved siden av meg. Jeg tar også Ludo sykt seriøst. Jeg blir sykt glad for hver seier jeg har, uansett om det er i Ludo eller på ting som PH…. 

Hvilke minner er det som nå sitter best igjen fra Paradise-deltagelsen 2014?
– Det beste minnet var den personlige utviklingen. Jeg hadde mange timer med meg selv i nydelige omgivelser der jeg kunne finne mening med livet, og se skjønnhet i å bare være. Selvsagt vil jeg heller aldri glemme følelsen før jeg skulle få sjekke inn – jeg følte meg som én av en million som fikk sjansen, jeg var så takknemlig. Og… Jeg vant jo! Herregud, det var den sykeste gleden jeg har følt i hele mitt liv.

Er det noen tv-konsepter du ikke har vært med i tidligere som du kunne tenkt deg å være med om du fikk tilbudet?
– Her er jeg veldig usikker. Jeg skulle ønske de lagde noe som lignet PH, men som var med mer fokus på spill. Det virker så stress å dra på 71 grader nord eller Farmen. Jeg kunne kanskje likt Camp Kulinaris.

Og er det noen spesifikke programmer du umiddelbart tenker at du ALDRI hadde sagt ja til uansett hva?
– Det er ikke relevant, men jeg hadde aldri i mitt liv deltatt på Ex on the Beach…. omg.

Heller Fear Factor enn Ex on the Beach?
– Jeg hadde heller dratt på Fear Factor enn EOTB 😉

Du skal overnatte på et hittil ubestemt sted en hel natt. Du får av en eller annen grunn kun lov til å ta med deg tre “ting” – hvor det første må være et enkeltindivid med puls, det andre må være et eller annet produkt til kroppen, og det siste skal være en totalt frivillig ting. Hva og hvem hadde du hatt med, og hvor hadde dere overnattet? I dette scenarioet kan dere overnatte hvor som helst SÅ FREMT det ikke er et sted som uansett tilbyr det du måtte føle at du nå manglet av ting hjemmefra.
– Jeg ville tatt med meg hunden min Goose, olje til kroppen, og jeg ville hatt mobilen min. Jeg ville overnattet på et slott i Frankrike.

Foto: Tv3

TUSEN TAKK verdens herligste Aurora som ville stille til nettopp dette intervjuet! Det har vært en stor ÆRE! 😀

Helt avslutningsvis så vil jeg bare informere om at hvis det er noen som har lyst til å følge med videre på hva Aurora tar for seg om dagen så har hun både Snapchat, Instagram og Facebook, i tillegg til som allerede nevnt blogg og Youtube. Personlig følger jeg henne overalt og kan virkelig gå god for å følge henne på alle disse fem stedene, om det skulle høres fristende ut 🖤

Blogg: auroragud.blogg.no
Facebook: Aurora Gude Blogg
Instagram: auroragude
Snapchat: auroragude
Youtube: Aurora Gude

Og forresten!! – for en måneds tid siden la Aurora ut en video på sin YT-kanal som tar for seg hvordan det fort ville vært hvis samtlige av de slemme kommentarene folk skriver i samtlige kommentarfelt ble sagt til en ansikt til ansikt. Dette er et tema jeg har sett flere andre Youtubere ta opp også, både før og etter, bare ikke på en like genial og god måte som det Aurora har gått for.

Med andre ord – en video jeg så absolutt vil anbefale å ta en titt på! 🙂

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg