5 ting som gir meg energi!!

Man skulle kanskje tro at jeg KUN ladet batteriene mine på kaffe og elektriske duppeditter, men den gang ei. Jeg er nok fremdeles, tro det eller la vær, en litt mer sammensatt og komplisert dilledo enn som så.

Hvilke ting gir DEG energi?

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

4 kommentarer
  1. Haha festlig video! Bra start med stikkontakten, får lyst til å prøve det selv hehe, men er vel bare deg som unikt får positiv energi av den ;). Det som gir mest energi er å fullføre målene jeg har satt meg. Det er helt ubeskrivelig deilig. Rakk å ta opp alle 44 Farmen 2016 episodene som lå på Tv4 play på bare to dager. over to år etter de ble fjernet fra Tv2Sumo. Måtte installere Unlocator for å kunne se dem der. De forsvinner også fra Tv4 før 1.juni.
   Får energi av å holde meg oppdatert på serier og filmer generelt, og å bli kvitt skrot jeg ikke har bruk for på en god måte.

   1. TAKK!! Angrer LITT nå forsåvidt på at jeg skulle prøve å kjøre hele sulamitten på en eneste tagning i raskest snakke-tempo som overhode mulig (for det var det jeg faktisk prøvde på). For.. Særlig på den Pærra-biten ble det mye krøll på tunga, og som du ser så har jeg også klippet en del også denne gangen – så dette FANTASTISKE one-taket som jeg skulle ha minst mulig redigert.. Ble ikke SÅ fantastisk og uredigert som jeg hadde tenkt meg i utgangspunktet likevel. Jaja, enda en metafor for livet der altså! :-X

   1. Takk, hehe, det hender visst fremdeles at jeg kan klinke til med gullkorn i ny og ne ^^

    Og særlig med tanke på at dette var en video jeg prøvde å spille inn i et take på høyest mulig “speed” (noe jeg dog lurer litt på om var så lurt i ettertid når jeg hører hvordan jeg gar formulert meg enkelte steder), ja så var nok ikke den “replikken” der sånn aller verst.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg