Vagina, Dombås og det mystifistiske intervju

1. september. En ny måned, og nok et skritt nærmere både Halloween, julejukk og sprengkulde. Og nå er det kanskje noen der ute som lurer hvordan det har gått med de tre målene jeg satte meg for den siste måneden som akkurat “har gått”? Og for de av dere som ikke helt har fått med seg hva de målene gikk ut på så skal jeg nå gi dere en aldri så liten dose klipp og lim:

Mål nummer 1: Reise til et sted UTENFOR Oppdal.

Mål nummer 2: Intervjue noen for bloggen/ Youtube.

Mål nummer 3: Filme en ny dikt-video.

Som den rebellen jeg ihvertfall innimellom liker å tenke at jeg er vil jeg nå starte med det siste målet først, altså dikt-videoen som jeg endte opp med å filme 16. august. Inntil den dagen hadde jeg et par dager hvor jeg hadde gått litt frem og tilbake om jeg skulle skrive et helt nytt dikt først, ELLER om jeg bruke et av de “gamle” diktene jeg har skrevet og publisert her inne på bloggen fra før av. Og etter en stund så kom jeg til slutt frem til at jeg skulle lage en video-utgave av et dikt som jeg opprinnelig skrev den 20. november i fjor, V for Vagina:

Så med andre ord, mål nummer 3: Fullført!.. Når det så kommer til mål nummer 2, “Intervjue noen for bloggen/ Youtube”, så kan jeg si såpass som at det forhåpentligvis kommer noe ganske snart, da jeg ihvertfall har sendt en mail til en blogger jeg har fulgt litt nå og da i ganske mange år nå, en mail med totalt 15 spørsmål som jeg ihvertfall TROR jeg får svar på om ikke så altfor lenge.

Ja, også var det det såkalte reise-målet mitt da. Det vil jeg absolutt også si at jeg nå har gjennomført, nærmere bestemt i går da jeg nokså impulsivt klikket meg inn på nsb.no og bestilte tur-retur-billetter til og fra Dombås. Dessverre ble det ikke til at jeg tok noen bilder de to timene jeg var der, da jeg valgte å møte min tante og onkel som jeg ikke har sett på ganske mange år nå. Og i løpet av de to timene vi “hang i lag” så hadde jeg nærmest glemt at det fantes noe som heter kamera, blogg og sosiale media, så dessverre ble det ikke tatt noen bilder mens jeg var der. Men jeg VAR der. Og det viste seg å bli en ganske okey tur, til tross for 2-3 småkleine øyeblikk xD

Hvordan har din august-måned vært?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg