Analfabetisk korrekt!

I dag skal jeg hilse og si at jeg har vært både litt kreativ og produktiv, ja til og med litt morsom også. Da dette døgnet først åpenbart seg for meg trasket jeg rett inn på badet, og dusjet dusjen. Det kunne godt og greit vært gjort for en stund siden, men man lever bare et eks antall ganger i løpet av livet. Så.. Det gjelder å fornye kontrakten så godt en BARE kan, sånn at jeg kan dusje dusjen enda litt flere ganger enn hva god med liten g opprinnelig hadde tenkt at jeg skulle gjøre.

Så, jeg har rett og slett lekt litt komiker igjen i dag, jeg. Og med meg på laget har jeg nok en gang fått kapret meg han Rune. Føler det er en stund siden vi gjorde noe sammen nå, og han trenger jo å forlenge livet litt en gang i ny og ne han også, si. Så ja. Det ble altså til at vi slo oss sammen igjen i formiddag, og laget en aldri så liten tøysevideo! xD:

Og nååååå tenker dere vel at nok er nok, sånn for i kveld, men neida. Jeg har faktisk vært SÅ produktiv i dag jeg at jeg har klippet sammen ENDA en video til dere ^^. For mens vi filmet den videoen dere alle nå FORHÅPENTLIGVIS(!!) akkurat har sett, ja så oppsto det et par “komplikasjoner”.. Akkurat nok til å fylle opp en aldri så liten tabbe-video, som dere kan se her!

Hvilken av de fire snuttene likte DU best?? 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg