Først syntes jeg du bare var kald og ekkel, men nå..

Det er nesten litt nifst hvor fort livet kan forandre seg, syns dere ikke? Det man knapt tenker over der og da som noen handling i hele tatt kan brått få STORE konsekvenser for en. Foreksempel: Det var en gang hvor jeg gikk i butikken, mer eller mindre slik som jeg hadde pleid å gjøre i noen år allerede der og da. Plutselig fikk jeg for meg at jeg skulle teste ut TINE Iskaffe, så jeg tok med meg en kartong (eller to) hjem. Likte det ikke. Likte det overhode IKKE!! Syntes det smakte skikkelig dritt, og jeg slet virkelig med å få drukket opp. Vurderte lenge å bare tømme hele faenskapet i vasken, men jeg drakk opp. Til slutt. Det tok tid, men jeg klarte det. Til slutt.

Nå kanskje to år senere har jeg fortsatt ikke fått meg til å tømme det satans skvulpet i vasken. Siden denne ene skjebnevangerte handleturen har jeg brukt hundrevis av kroner på Tines iskaffe, jeg har simpelthen blitt helt hekta. Det går ikke en dag uten, rett og slett. Og skulle det først gå, ja så går det meg riktig så dårlig den dagen. Jeg blir en potensiell drapsmaskin rett og slett, kan til og med finne på å slå ihjel ei jente, faktisk. Så, ja, nei. Tine Iskaffe, det må jeg rett og slett ha for å fungere sånn noen lunde. For å ikke drepe noen, si!..

Ps: Dette innlegget er ikke sponset om noen skulle lure på det. MEN hvis noen i Tine gjerne VIL sponse meg så tar jeg gjerne i mot en telefon eller to 😉 Men helst mail da! #telefonskrekk

Drikker du iskaffe?

7 kommentarer

Siste innlegg