TING DU KAN GJØRE INNENDØRS MENS DET TORDNER OG LYNER UTE!

Vi har alle vært der. Ute tordner det som et riktig uvær. Og regnet pøser så kraftig ned at det ikke hadde vært noe poeng i å bruke paraply, og regnklær er tross alt for degoser, det vet jo alle. Så da sitter man plutselig mer eller mindre fanget inne i sitt eget hjem, med minimalt av elektriske duppeditter tilgjengelig for man er tross alt ikke en idiot som vil risikere å få ting ødelagt av lynet. Og verken regnet eller tordenværet ser ut til å ha noen ende, så hva kan man da egentlig gjøre?

Tips 1: Drikke ekkel kaffe mens du ser på de siste videoene fra dine favoritt Youtubere på mobilen.
Tips 2: Knull livet av alle bamsene dine (hvis du har noen), eventuelt en kjæreste, en venn, eller noen som er sånn midt i mellom (husk bare å få tillatelse til det først).
Tips 3: Sitte muse stille og forbanne deg over alt du ikke får gjort mens uværet holder på.
Tips 4: Prøv å skaff deg kjæreste via sosiale medier på mobilen.
Tips 5: Vaske?..
Tips 6: Prøv å få fisket opp den ene sjampo-flaska som har ligget klemt bak dusjen nå i årevis.
Tips 7: Onani, onana, onaneeeeeeraaa.
Tips 8: Skriv et dikt om ditt favoritt pålegg.
Tips 9: Prøv å stikke tunga inn i stikk-kontaktene i det eksakt samme sekundet lynet slår ned (anbefales ikke med mindre du har husket å skrive testamentet og fortalt alle dine nærmeste hva de betyr for deg)
Tips 10: Skriv et klagebrev til den oransje presidenten hvor du ber om å få Nordpolen bombet fordi du ikke fikk det du ønsket deg til jul.
Tips 11: Legg til SÅ MANGE SOM MULIG av venners venner og venners venners venner på Facebook, og tell så hvor mange forespørsler du får sendt før muligheten til å sende flere på et par uker er blitt blokkert.

Eventuelt: Gjør et iherdig forsøk på å finne ut av hva Mads Hansen faktisk sier i begynnelsen av “Sommerkroppen”:

Stay goregeous!

2 kommentarer
  1. Veldig fint hvis det regner der du er nå. Her i Oslo er det stekende sol og endeløs tørke så det holder. Krise i hele landet. Våkner hver morgen i svettepøl. Så ønsker meg regn og gjerne litt lyn og torden også mer enn annet. Hahaha det var fine tips du kom med! Det vil få tiden til å gå uansett eventuelle skader hehe. Husker godt det voldsomme tordenværet i august 2008 for ti år siden! Fikk nesten angst, på vei hjem løp jeg for å “dodge” lynene.

  2. Dark Elf: Har hørt noen rykter om at det har vært litt i tørreste laget i Oslo den siste tiden ja. Sånn sett bør jeg kanskje droppe å dra dit i august eller noe, slik som jeg egentlig har planer om nå, jeg mener, jeg som har såpass tørr humor og sånn. Vil nødig at Oslo skal tørke enda mer ut, liksom.. xD

   Ah!! Ja, det tordenværet husker jeg også. Var en del her i Oppdal også det året, har faktisk noe av det på film, om jeg ikke tar helt feil 😮

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg