Går de likar no? – Thats how MARCH goals!

Så var vi omsider kommet inn i april. Måneden hvor de som vil kan feire Hitlers fødsel, men OGSÅ Hitlers undergang, måneden som starter som et minefelt uten like for de som gjerne er litt ekstra godtroende av seg, og sist, men ikke minst, måneden da verdens kuleste kvinne kom til. Nemlig brus-jenta som ikke er sånn nevneverdig glad i brus.

Men før vi begynner å rocke april sånn helt på ordentlig bør vi kanskje FØRST rygge litt tilbake, og se hvor godt jeg eventuelt kom meg gjennom mars, sånn med tanke på de målene jeg hadde satt meg der og da. Har jeg omsider klart å gjennomføre vært bidige mål, ELLER er det noe som står igjen med en rød “x” også denne gangen?

1. “Se gjennom det jeg skriver!!”
Vel, dette målet har jeg hatt to ganger på rad nå, og jeg kan igrunn bare sitere til det jeg skrev etter at februar hadde gått og lagt seg:

“Det HAR vært tilfeller også i det siste hvor jeg har “glemt det bort noe”, at jeg har skrevet en eller annen kommentar, et eller annet sted, og igjen tenkt at det er sikkert ikke så farlig da det nok “bare” er h*n jeg har skrevet denne kommentaren til som leser den likevel.” Så nei – heller ikke helt bestått denne gangen..

2. “Lese ferdig “Skrekkens mestere”!”
FERDIG!! Eller, det vil si, de 14-15 siste sidene leste jeg ETTER at klokka hadde passert midnatt natt til idag, så litt sent sånn sett. Men 98% av denne fine, og snodige grøsser-boka leste jeg altså mens vi enda befant oss i mars-måneden. Såå.. Godkjent? Ikke godkjent? Hva tenker dere?

3. “Lage en morsom Youtube-video!”
Vel.. Her sliter jeg litt med å bestemme meg helt.. For skal vi gå etter alle de VELDIG spesifikke tankene jeg hadde i hodet da jeg skrev meg dette målet for en måneds tid siden, så har jeg ikke klart det. Men på en annen side.. Jeg har jo laget FLERE videoer den siste måneden som har fått meg (og andre) til å trekke på smilebåndet, og jeg har blant annet fått høre av Marthe fra The FML Show på Youtube at hun syns at ihvertfall en av videoene mine for mars har vært morsom å se.

Så.. Med mindre jeg skal være EKSTREMT kresen nå, og tviholde på alle de kanskje litt i overkant strenge tankene jeg hadde for en måned siden, så.. Ja, jeg har vel igrunn lyktes, har jeg ikke det da?

4. “Unngå “unødvendig” shopping!”
Som kjent så har jeg blant annet planer om å få flyttet på meg igjen nå om forhåpentligvis ikke alt for lenge, og DA kan det være greit at jeg har klart å spare opp noen summer i tilfelle det ene og det andre. Og i mars syns jeg ihvertfall selv at jeg har vært veldig flink til å unngå noe særlig med “unødvendig”, impulsiv shopping. Selvfølgelig, jeg kunne brukt LITT mindre cash på godteri, særlig mot slutten av måneden når påsken begynte å nærme seg.. Men når DET igjen er sagt så har jeg jo ikke tenkt å slutte å leve helt frem til jeg har fått meg et nytt sted å bo heller..

Og sånn utenom LITT godis, cider og sånn mot slutten så kommer jeg ihvertfall ikke på noe annet jeg har brukt penger på i mars av ting jeg egentlig ikke “trenger”. Så her føler jeg nok en gang at jeg så absolutt har lyktes!

5. “Gå minst 45 minutter hver dag!”
“… med mindre det er sånn -15 eller kaldere ute, eller veldig dårlig vær”.. I løpet av mars er det kanskje bare to dager hvor jeg har holdt meg inne hele dagen, og DA har det ene og alene vært fordi det har vært FETTKALDT ute. Og da snakker vi ikke 14, 15 minus, men et sted mellom 20 og 25..

Og alle de andre dagene hvor jeg altså HAR vært ute har jeg gått i minst 45 minutter, og noen dager også det dobbelte. Så – bestått!!!!! ^^

6. “Bli enda tydeligere hos terapeuten!”
I februar var jeg litt oppgitt over meg selv da jeg følte at jeg hadde holdt litt igjen på enkelte ting, og bestemte meg for at i mars skulle jeg våge å være enda litt mer konkret og ærlig om de mest ubehagelige tingene, i håp om at jeg skulle føle å bli tatt enda et hakk mer seriøst enn jeg altså følte at jeg ble i februar.

Men når terapitimen min mot slutten av mars omsider kom så hadde jeg nærmest “glemt” alt dette, og ville heller fokusere på å stille en rekke spørsmål angående det nye prosjektet i livet mitt som sakte, men sikkert har begynt å rulle, og gå nå. Så.. SELV OM jeg ikke har gjort det jeg tenkte at jeg skulle med tanke på dette målet her, så syns jeg likevel at akkurat det går helt fint, for denne gang..

Alt i alt føler jeg at mars ble en helt okei måned. Jeg har ikke vært like flink til å konfrontere enkelte plageånder i livet mitt som jeg skulle ønske at jeg hadde kunne gjort, og jeg har heller ikke vært like kreativ og produktiv verken her inne på bloggen, Facebook, Youtube, Snapchat eller Instagram som jeg også skulle ønske at jeg kunne vært.. Men på en annen side kunne det absolutt vært en god del verre både her, og der. Og jeg har fått håååååår!! :-O

Har du hatt en hårreisende måned?


#april #mars #mål #meninger #ønsker #bok #lesestund #skrekkensmestere #youtube #video #flytting #økonomi #penger #tur #trim #sosialemedier #hverdag #humor #komedie #terapi #ærlighet

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg