HVOR LENGE KLARER DU Å HOLDE DEN OPPE?

Det å få den til å reise seg er ikke alltid bare-bare. Er du blant de yngste bukkene som fremdeles har blodet bruse, så er det som oftest nokså lett. Men er du som meg – sånn passe gammel – ja så skal du ha bra flaks om du er i stand til å fylle den bare sånn halvveis. Den slags krever fokus, og en gedigen dose motivasjon.

Og har du først fått den opp, ja så skal det ikke så mye til før den plutselig dabber av igjen og rett og slett blir ganske slapp. Og da er det bare de færreste som vil ha noe med den å gjøre, og trykke den til seg. Du skal være temmelig bra velstyrt i livet for å klare å fylle den med et spenst lenge nok av gangen. Det er slettes ikke så lett som en del vil ha det til.

Akk nei – det å holde bloggen oppe er slettes ingen spøk.

Del GJERNE om du syns jeg fortjener en oppreisning!

4 kommentarer
  1. Ja, er tøft å bare bli eldre og eldre…. er farlig nærme 30år…noe dritt. Mindre enn to år til jeg er der… Føles som det er tøffere å samle sammen energi nå, enn før ja! Til og med for å holde visse ting oppe.

  2. Dark Elf: Er ikke bare gøy, nei. Men.. Når vi KANSKJE en dag har overlevd og passert 40 så sitter vi sikkert et sted og loller oss over hvor teit vi var da vi i 20-årene “klagde” over det vi “klager” over nå, sånn sett opp mot det som vi har i vente om enda et par ti år.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg