Jeg har besøkt Norges fitteby!

Er det noe Bergen er kjent for bortsett fra å skarre på bokstaven R så er det regnværet deres. Men helt seriøst, regnet i Bergen verken føles, luktes eller smakes annerledes enn f.eks det gjør i Oppdal. Har du sett en dråpe så har du sett de aller fleste, samme hvor i verden du bor.

Neimen, det var da en random måte å starte et innlegg på, var det ikke? Nei, njo, egentlig ikke. Dere skjønner, jeg har nemlig akkurat ganske nylig (flere synonymer kommer senere!) vært i det som i følge Bare Egil-band er Norges fitte-by. Jepp, jeg snakker fortsatt om Bergen.

Men fitta er som kjent fjong så det burde gått bra, og det har det også gjort. I tre dager har jeg kost meg (ikke seksuelt) med to gode venner av meg, og jeg har også fått hilst på et par dyr hvor noen av de har labbet rundt på fire føtter, noen på åtte, noen har kunnet fly, mens andre har trivdes best i vann.

Dessverre har jeg ikke så skrekkelig mange bilder å blottlegge for allmennheten denne gangen da tankene som regel lå spredt rundt på andre områder enn fotografering, og de fleste bildene som er blitt tatt er såpass mørke at jeg egentlig bare burde ha slettet de øyeblikkelig.

Men, jeg har likevel tenkt å gi dere en liten håndfull med hint om hva jeg har opplevd, sett og hørt mens jeg har vært “vekke”. Jo, bare hyggelig ^^

Sånn, da har jeg ikke mer å komme med for denne gang. Men det er slettes ikke utenkelig at det kommer et nytt Bergen-relatert innlegg om ikke kjempelenge. Jeg kommer alltid tilbake, ja jeg er som kjent på evig jakt!

Åh, ja, jo. En ting til – Tusen fillioner takk til Vilde og Simen for et kjempehyggelig opphold. Jeg har trivdes veldig hos dere og er veldig glad for at dere turte å ta sjansen på å la meg komme. Jeg kunne jo drept dere i søvne. Vel, kanskje neste gang 😉

Har du vært i Bergen før?

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg