Onani-trøbbel i heimen!

Omelett, Omegle og onani. De tre O’ene hvor akkurat som i det virkelig liv den ene viser seg å være litt større enn den andre. Og det er den lille o’en det skal dreie seg om i dag – Onani-o’en!

Det siste året har lille meg hengt mye med hodet og det har ikke vært lett å OPPmuntre den. Noen ganger tenker jeg at jeg kanskje burde la den være mer i fred, har den ikke lyst så har den ikke lyst.


© Bildet er tatt fra aws-dist.brta.in

På en annen side så er det ikke sånn at den er blitt inkompetent heller, den er bare som resten av familien blitt litt eldre og har trolig bare ikke den samme ungdommelige entusiasmen som før.

Jeg antar at det rett og slett har blitt en vanesak. Det store hodet er jo fortsatt vandt til å leke med det lille hodet to-tre ganger i døgnet og forsøker fortsatt å gripe tak i den tradisjonen. Men nå i det siste har det altså begynt å innse at det er litt dumt å holde på en tradisjon bare for at den skal fortsette. Særlig når det lille hodet ikke er like keen lengre som før.

Skal jeg være helt ærlig er ikke det store hodet egentlig like keen lengre heller. Alt for ofte i det siste har det blitt til at det har prøvd å måke snøen bare for å måke den, selv om det altså ikke trengs…

En annen ting.. Det store hodet har ikke akkurat gjort det lett for seg selv og kompisen den siste tiden heller. Det har blitt så mye mer politisk korrekt nå enn før, og for mye regler og styr har en kjent tendens til å ødelegge moroa.

“Nei, ikke hun. Hun er jo sammen med noen”. “Næh, det er ikke realistisk at hun vil være med på leken med tanke på hvilket forhold vi har hatt til henne det siste året”. “Ærlig talt, har du fått med deg hvordan hun faktisk ser ut nå for tiden? Hun så kanskje helt ok ut før, men skal vi holde oss til nåtiden eller?”.

Ok, det siste der var kanskje ikke så politisk korrekt, men det er likevel blitt en av svært mange grunner til at det bare ikke skal ha gått… Ok, nå finnes det flere måter å få snømåking til å bli gøy på. Man kan jo foreksempel sette på en motivasjons-film.


© Bildet er tatt fra funnyjunk.com

Problemet der i gården er “bare” at det store og det lille hodet føler de har sett de beste filmene som er å finne der ute så mange ganger nå at de ikke er like motiverende lengre, og alle de andre filmene er bare ikke.. Ja riktig, ikke motiverende nok.

Også er det en absolutt siste ting til. Det er ikke bare-bare å konsentrere seg om måking når det blåser som verst rundt deg og du aller helst bare vil inn i varmen og gjøre… Vel, alt annet enn å måke snø.

Min lille venn har rett og slett blitt til prinsen som nesten ingen kunne tankebinde. Men når det er sagt. Hvis noen der ute har lyst til å beseire den lille rakkeren, så er du hjertelig velkommen til å prøve. Men! Fint om du har overlevd minimum atten vintre først…

Vi reblogges!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg