Jens August Anker-Hansens exit!?

ADVARSEL: DETTE INNLEGGET INNEHOLDER FLERE SPOILERE AV HVA VI HAR I VENTE I «HOTEL CÆSAR» DEN NESTE TIDEN, VIL DU VITE MINST MULIG BØR DU IKKE LESE DETTE INNLEGGET!!!


For ikke så veldig lenge siden slapp Tv2 den “sjokkerende” nyheten om at fire sentrale «Hotel Cæsar»-skuespillere nå skal slutte i den kjente, kjære og bittelitt forhatte serien vi alle kjenner til. En av de som gir seg er Kim Kolstad som vi alle kjenner best som Jens August (W)anker-Hansen.

Fortvilelsene har vært mange. Nyheten har blitt tatt i mot med både gråt og sinne skal man tro det fansen selv har beskrevet på seriens offisielle Facebook-side. Spørsmålene er mange. Er det Kim Kolstad selv som har valgt å slutte, eller er det manusforfatterne som har bestemt det? Forsvinner Kim Kolstad for godt denne gangen, eller er det bare nok en lengre pause på 1-2 år? Og selvfølgelig, HVORDAN forsvinner pikenes Jens fra skjermen? Død, koma? Flytter han til Moss? Trøgstad?


© Bildet er tatt fra Tv2.no

Jeg har selvfølgelig gjort meg noen tanker om nettopp dette. Og foreløpig har jeg fire ideer om hvordan han vil komme til å forsvinne, dersom vi skal være litt realistisk.

1. Jensern flytter til et annet land
Dersom man har såpass stor interesse for denne serien som det jeg har så har man helst fått med seg traileren for vårsesongen som ble publisert for noen måneder tilbake. Med mindre traileren prøver å lure oss så er ikke Georg Anker-Hansen Jens Augusts far likevel. Om dette er tilfelle vil det forandre absolutt alt. Ingenting vil bli det samme igjen, ihvertfall ikke for Jens August. Er dette tilfelle er det også svært forståelig om Jens August pakker kofferten og drar sin vei av så mange årsaker, blant annet kan det tenkes at:

a. Han drar på en lengre reise for å finne sin egentlige familie.
b. Han trenger tid til å være for seg selv og flytter til et eller annet isolert sted hvor han kan kutte kontakten med mesteparten av omverden.
c. Han ser rett og slett ikke noe vits i å bli boende på hotellet lengre.
 
2. Jensern blir tatt av politiet
Min andre teori er også i en veldig stor grad basert på ting vi har fått sett i traileren. Den viser blant annet at han gjør noe så impulsivt som å grave opp en grav, Georgs grav? Vi får også se at han i et annet klipp ringer til en eller annen leiemorder og beordrer en hendelse som skal se ut som en ulykke.

Ellers har Jens August generelt gjort en del ting oppover årene som han egentlig ikke har blitt særlig hardt straffet for. Kort fortalt finnes det et dusin gode grunner til at politiet kan storme toppetasjen en vakker dag for å legge gullgutten vår i jern…

3. Jensern blir drept (av Edvin?)
Så til den mest kontroversielle teorien min. Jens August blir drept. Igjen skal jeg henvise til den fantastiske vår-traileren. Det er ingen hemmelighet at Georgs inntil nå ukjente sønn ikke blir Jens Augusts nye bestevenn. Foreløpig fremstår Edvin som godheten selv, men for oss som har sett traileren så vet vi at han er en ulv i fåreklær. Så, kan det tenkes at Edvin rett og slett sender Jens syv fot under?


© Bildet er tatt fra Tv2.no

Om død og fordervelse blir tilfelle har jeg tre ideer til hva som kan skje:

a. HEISEN!
Hvorfor er det ingen som har dødd i heisen på Hotel Cæsar enda? Det finnes så mange muligheter der som ingen har benyttet seg av enda… Og nei, den tilfeldige stuepiken som Rolv Espevoll skjøt med hagle i siste episoden før sommerferien 2006 telles ikke fordi hun ikke sto i selve heisen da hun ble skutt… Og fordi hun sto ikke i selve heisen da hun ble skutt. Derimot så falt hun inn i den, men det er ikke godt nok.

Ok, nå skal det sies at jeg er veldig klar over at det skal veldig mye tilfeldigheter til for at Edvin skal klare å sabotere heisen på korrekt tidspunkt sånn at den faller sammen akkurat når det faktisk er Jens August og ikke noen andre som går i den. Når det er sagt er Cæsar uansett fiksjon og det ville heller ikke vært første gang serien hadde bydd på et mindre troverdig øyeblikk. Hva er foreksempel sjansen for at tre psykopater helt tilfeldig dukker opp på et og samme hotell i Oslo med hagle på en og samme dag?

b. Jensern faller ned med fly – Igjen…
I en såpeserie som har gått så lenge som «Hotel Cæsar» er det ikke til å komme vekk fra at man ofte går litt tom for ideer og at repeterer en hendelse som har skjedd før. Som jeg skrev tidligere har Jens August mer enn nok grunner til å dra sin kos. Kan vi rett og slett vente oss en reprise på da Scott Wallace beordret Allistar til å styrte Jensern sitt fly? La oss bare være ærlige, det forrige flykrasjet så ut som om det kostet Metronome Spartacus 20 kroner å lage, og det hadde vært fett om vi faktisk fikk se Jens August i et skikkelig flykrasj?

c. En gammel “venn” vender tilbake?
Ok, nå er ikke Edvin Holte den eneste med motiver til å drepe Jens August i nærmeste fremtid. Henriette Lien har flere ganger uttalt at hun er ferdig for godt med «Hotel Cæsar» og at hun ALDRI vil returnere som Ninni igjen. Jeg kan forstå at hun ikke vil komme tilbake i serien igjen fast, men i en enkelt episode må vel gå an å overtale henne til?

Er det noen som virkelig har sine grunner til å få mannen henrettet så er det Ninni. Hvor lenge er har hun egentlig har sittet inne nå? I virkeligheten er det snart 12 år siden hun skjøt Jens August på maskeradeballet den 22. november 2002. Men vi vet alle at «Hotel Cæsar» lever i sin egen verden når det kommer til tid. Ta barna i serien foreksempel, hvor fort har ikke de plutselig gått fra å gå i barnehagen det ene året forså å være ungdomskoleelev det andre? Ninni Krogstad, du har sonet lenge nok nå, gi Jens det siste nådeskuddet du alltid har drømt om! Også et skudd til, forså enda et skudd… Ja, dere skjønner tegninga.


© Bildet er tatt fra Tv2.no

Ellers er det også nok med andre folk som kan tenke seg å få mannen drept. Noen som husker at da han dukket opp i serien så hadde han nettopp sonet ferdig en fengselsdom fordi han hadde kjørt ihjel et lite barn? Barnet han en gang kjørte ihjel i det forrige århundre har sikkert en eller annen ustabil slektning som kan se rødt dersom h*n skulle møte på Jens mer eller mindre tilfeldig en dag. Eller, hva med at zombie-Loke dukker opp og får sin dose brain? ^^

4. Jensern bestiller sin egen “død”
Helt til slutt har jeg en teori om at Jens August ikke ringer en leiemorder for å få noen drept, men derimot at han ringer en ekspert for å iscenesette sin EGEN DØD! Og nok en gang, han har mer enn nok grunner til å forsvinne. Og ja, det vil være ekstremt egoistisk med tanke på at han har både en (eks-?)kone som fremdeles elsker han, for ikke å snakke om at han også har i hvertfall to barn (Jenny og Goggen), om ikke flere ( f.eks løsungen til Vilde?).

Men igjen, Jens August har alltid satt seg selv foran andre (unntatt da han var sammen med Liv), og det er vel egentlig ingen som hadde blitt alt for overrasket dersom han faker sin egen død? Han ga jo blanke faen i familien da han overlevde flykrasjet i 2005, så hvorfor skal han plutselig bry seg så mye mer nå?

Samme hva som vil skje, dette kommer til å bli både spektakulært og kontroversielt! Folk kommer til å stå i telefonkø for å kjefte hull i hodet på Tv2 når den kommende episoden vises, og Facebook-siden kommer til å fylles opp med sinte og frustrerte kommentarer fra folk som ikke vet om de gidder å følge med lengre.

Se hva vi har å vente oss på hotellet denne våren:

//

Innlegg av Hotel Cæsar (offisiell).

Hva tror du kommer til å skje?

Vi reblogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg