Addams-portrett, Girls and Corpses og Motel Hell

Tenkte jeg skulle vise dere noen flotte ting jeg fikk i posten i går. Først vil jeg starte med å vise det flotte maleriet som min gode venninne Catzy har laget som hun begynte på i april 2010, og ble ferdig med i november 2013. Da hun startet med det var det i utgangspunktet et oppdrag fra en annen person, som etterhvert fant ut ikke ville ha det likevel…

Siden da har det ikke blitt malt videre på inntil jeg spurte om hun ville fullføre bildet og selge til meg. Bildet er på 60 cm x 50 cm og er malt i akryl. For dere som ikke kjenner igjen personene på det er det Morticia og Gomez Addams fra tv-serien “The Addams Family”. Jeg er fornøyd for å si det sånn ^^ Vil nok en gang råde dere til å ta turen innom både Facebook-siden hennes, bloggen og hjemmesiden hun har.


Og ja, kommenterer du det faktum at jeg har hengt opp bildet noe skjevt så kommer jeg og lemlester deg…

Det andre jeg tenker å skryte litt av er at jeg fikk fire “nye” Girls and Corpses-blader i postkassa mi i går, hvor tre av dem er signert av diverse skuespillere, pornostjerner og modeller. Selvsagt hadde de ikke igjen flere signerte utgaver av det bladet jeg helst kunne tenkt meg var signert, men fornøyd bare jeg fikk tak i bladet likevel.

Som dere med øyne kan se er det blad nummer 3 i bildet jeg ikke har fått tak i signert. Som noen kanskje ser er coveret av Sid Haig og Scout Taylor-Compton. To fuckings gode skuespillere fra noen jævlig gode filmer! Føler det ikke være nødvendig med noen presentasjon her, så da går jeg videre.

De tre bladene som derimot er med signatur er signert av Rikki Six, Shawna Kenney, Hollis Ireland, Corpsy (redaktøren for Girls and Corpses), Tera Patrick,
Quina Feldstein, Liana Mendoza, scream Queen Victoria De Mare og Laume Conroy.

Og så fikk jeg også en film igjen i posten i går, nemlig “Motel Hell” på Blu Ray ^^

Ønsker dere en morbid kveld videre.
Vi reblogges!

10 kommentarer

Siste innlegg