Dead love is great love

Jeg er ikke alltid den som ligger med et lik på første date. Det er ikke det at jeg ikke vil, men jeg har ikke alltid en arm å gi.

Det er mye jeg ikke kan forstå her i verden, blant annet er det mye jeg ser på som feil med bryllup flest. Ta det klassiske spørsmålet;
«Vil du elske og ære henne og bli trofast hos han/ henne i gode og onde dager inntil døden skiller dere?»

Hvis man virkelig elsker hverandre, hvorfor skal man la noe så lite som døden være grunnen til å forlate hverandre? Hvem bestemte at når den ene dør så er det slutt? Hvem har bestemt at man ikke kan fortsette å elske og være sammen ETTER den andres “bortgang”? For er det så mye verre å være sammen med et lik fremfor et individ med puls? Er ikke det i hele tatt ganske rasistisk?

Jeg har på følelsen av at allerede til denne setningen her er det noen som har funnet ut at dette innlegget ikke er noe for dem. På en annen side har jeg sluttet helt å bry meg om andres tap, og fortsetter.

Så alle medjævler der ute.. Her får dere servert noen udødelige argumenter for å både stifte et forhold og ha seksuell omgang med noen som har “falt fra”.

De døde slår ikke opp

Du kan si mye rart om lik. De lukter kanskje ikke like godt bestandig, og det er ikke alltid det hjelper med en dusj. Men ha en ting klart, de døde slår ALDRI opp med deg!


© Bildet tatt fra lygsbtd.files.wordpress.com

De maser, syter og klager ikke
En av de vanligste årsakene til at folk går fra hverandre kan foreksempel være at den ene eller gjerne begge partene er lei av syting, mas og krangling. Dersom du er i forhold med et dødt menneske (eller dyr, hver sin smak) så kan du være sikker på at vedkommende aldri vil blande seg inn i hva du ser på tv og hvor mye eller lite du ser på tv. Du vil aldri bli kritisert for hva du har på deg, og nesten enda bedre; du kan gå naken rundt døgnet rundt uten å få kjeft. Det vil til og med bli godtatt om du tar med andre elskere hjem!

Du kan være så lenge borte med kompiser du vil uten å slippe å MÅTTE svare på den ene smsen etter den andre om når du kommer hjem, hva du gjør og hvem du gjør det med!

Og du. Generelt får du veldig sjeldent nei fra et lik, og de fleste diskusjoner vinner du forhåpentligvis.

Så mye sex du orker
Her kommer kanskje det som vil være det beste av alt. Med et lik i forholdet kan du ha så mye sex du vil. Mr. eller Mrs. Corpsy er med på alt, over alt! Du er garangtert sex når du står opp, før du legger deg.. Kort fortalt når du vil!

Og apropo seksualiteten, de døde har intet gag-reflex. Eller brekningsrefleks på godt norsk… Hvilket betyr du kan stappe det du vil så langt inn i halsen på dem uten at de brekker seg og i verste fall kaster opp. Så har vi også det faktum at hvis du spesielt er sammen med et veldig råttent lik vil det neppe være noe problem med noe boner.

Intet avkom
Som den offesielle barnehateren jeg er så er det ikke til å unngå det faktum at med en død partner slipper du frykten for at det vil dukke opp et uventet barn!


© Bildet tatt fra a2.ec-images.myspacecdn.com

Neppe utro
Er du en av de mer sjalue, slik som meg? Enda en perfekt grunn; De døde vil neppe være utro. Off corpse, det er ingen garanti, men tross alt så velger de aller fleste å ikke ha seg med din døde mann/kvinne. Igjen, det er ikke 100% sikkert, men mye sikrere enn om du hadde vært sammen med noen med puls.

Økonomisk kupp
Helt til slutt vil jeg ta for meg det økonomiske. Spesielt gjelder dette hvis du er i lag med en kvinne med puls. Er du derimot sammen med Mr. eller Mrs. Corpsy sparer du en hel del penger. Forsåvidt har du også en fordel her ved at også barna dine likvidert, IKKE NOE BARNEBIDRAG.

Og sist, men ikke minst. De døde dør ikke fra deg!

musicnodes
Karen O: Strange Love

Med disse gode “nyhetene” er det bare å ønske alle der ute en grusom fin helg.
Og off corpse; Happy nightmares, når den tid kommer!

Vi reblogges!

8 kommentarer

Siste innlegg