En komplett Jason Voorhees-samling

Begynner å bli veldig stolt av Friday the 13th/Jason Voorhees-samlinga mi som ble komplett i dag da den legendariske og ikke helt billige hockeymasken ankom posten!

musicnodes
Alice Cooper: He’s Back (The Man Behind The Mask)

Lykke!!!!
Vi reblogges!

13 kommentarer
  1. Catzy Munster: Selvfølgelig kunne du tenkt å ha dem på Blu Ray, da det formatet har så mange fordeler og forbedringer dvd-formatet IKKE har! 🙂

   Jeg tror alle filmene finnes på Blu Ray, meeeen vet ikke om alle versionene er laget for å vises på spillere i Europa. Jeg har kun funnet nummer 1, 2 og 3 samt remaken og “Freddy Vs. Jason” på Blu Ray i sone 2/B. Mens de andre Blu Ray versionene har jeg kun funnet i sone 1 eller såkalt sonefri. Saken er at jeg stoler ikke på varer hvor det står sonefri (sone 0) da jeg en gang bestilte en slik film som ikke fungerte på Ps3-spilleren min.

   Ehm, så var det maska. Jeg betalte 101.98 dollar (rundt 585 norske kroner) pluss 290 kroner i toll og merverdiavgift da jeg hentet den på postkontoret i dag. Alt i alt ca 900 kroner 😛

  2. Ah, ser den, har opplevd bugs med sone 0 selv så stoler ikke på det der.. Hater hele sone-systemet egentlig, hvorfor skal ikke alle få de samme gledene av å se film i høy kvalitet liksom? Hadde passet meg bra om de ga ut en sånn complete collection box på blu-ray også!
   900 kr er ikke ille pris synes jeg, skal du ha hver maske fra hver av filmene? 😛

  3. Catzy Munster: Sone-opplegget gjelder ikke bare Blu Rays, men dvder også. Men jeg er igjen veldig enig med deg i dag. Sone-greiene er bare tull, flere filmer hadde solgt MER om de hadde kunne bestilles og blitt sett i alle verdensdeler og land.

   Selvfølgelig finnes det løsninger. Men kan jo investere i flere spillere eller noe… Men… Nei, det skal ikke være lett..

  4. Uff, jeg har 3 spillere (2 dvd og en blu-ray spiller) og alikevel så feiler noe av det jeg kjøper, så jeg har gitt opp den delen av planen..
   Kvalitet liker man, har sett veldig mye variert kvalitet på de maskene så da var du heldig som har fått deg ekte vare 😉 Godt kjøp mister!

  5. Catzy Munster: Takk! Er som sagt veldig fornøyd, og den både ser og er veldig ordnet. Når det gjelder akkurat den jeg har kjøpt i dag er jeg usikker på hvor mange de har igjen, jeg kjøpte en av de veldig få Amazon hadde igjen i alle fall. (Uten at jeg har gjort research på å finne den andre steder).

  6. Ah, det går greit, jeg har smått å rutte med og Reel Replicas har holdt av noen ting til meg (*kremt* figurer *kremt*’) som jeg må få plukket opp snart så får ta maska senere, men da vet jeg at amazon kan være et alternativ senere ihvertfall om de har flere igjen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg