SATAN I HELVETE, HVOR JEG ER GLAD!!!!! :-)

Skal forsøke å starte dette innlegget så rolig og skjerpet som jeg kan.
Men skulle jeg sprekke er det bare fordi jeg har en veldig god følse i meg nå.

Dagen i dag har for det meste vært noe tamm. Jeg har sittet og tenkt at jeg skal gjøre det og det, men så har jeg alltid liksom gjort alt så utrolig komplisert i tankegangen, og rett og slett laget problemer i hodet på meg på forhånd.
Likevel har jeg fått meg til å vært på apoteket og kjøpt en 30-pakke med Cetirizin ratiopharm (tabletter mot bl.a pollenallergi), har tatt oppvaska, og attpå til laget enda en form med gelè som blir ferdig til i kveld.

Etter disse handlingene ble det egentlig bare så jeg klikket meg frem og tilbake fra den ene siden etter den andre på nettet. Helt uten mål og mening. Vurderte flere ganger i dag å bare legge meg nedpå sofaen, så gjorde jeg det, men reiste meg opp igjen og bestemte meg for å fortsette å gjøre noe. Foreksempel har jeg minst 4 personligheter jeg har lyst å overaske med en portrett tegning av de, men jeg har bare ikke fått orket meg til å begynne enda, fordi jeg rett og slett er blitt veldig lat det siste året.

Så flyttet tankene seg til bloggen.
«Jeg kan i det minste lage den videobloggen jeg tenkte på i gårkveld da”, tenkte jeg for meg selv. Men igjen kom jeg på et par problemer som kan gjøre at den tanken ikke enda har blitt startet på.
Så da prøvde jeg å finne på noe å blogge om. Jeg bestemte meg etter veldig mye om og men for å flytte meg ut, for det sies at man får lettere nye tanker når man flytter seg fra et sted til et annet.

Jeg fikk egentlig ikke noe ut av det rent inspirasjonsmessig, verken innen blogg, film eller andre hobby-prosjekter.
Ble sittende veldig lenge utenfor Domus og Aunasenteret for det meste, og rett og slett bare glo på de samme vanlige fuglene, de samme vanlige bilene og de samme folkene som jeg stort sett ser hver dag. Ok, så skal dere få høre!
JEG FIKK NOE UT AV Å HA GÅTT UT I DAG!!! Om ikke inspirasjon til noe, så en helvetes god følelse som jeg har savnet og drømt om å få igjen lenge!

Jeg er så jævla glad nå! For det som skjedde, foregikk ikke veldig lenge.. Men fy faen så hærlig det var mens det varte.
Møtte nemlig igjen en sinnsykt god personlighet som jeg har savnet så lenge. Og etter et kjempelangt år siden vi snakket noe særlig sist så fikk jeg i dag møte igjen den personen. Siden det har gått så lang tid siden sist, har jeg jo tenkt kjempemange negative tanker og sånt om nettopp det! Men da jeg møtte denne personen for litt siden nå, så ble det til at jeg satt meg ved henne i noen minutter. Det var så synnsykt hærlig. Vi snakket rett og slett som vi gjorde i fjor, før ting begynte å falle litt ut.
Jeg kan faen i helvete ikke forstå at det har skjedd nesten. Selvsikkerheten min kom veldig mye tilbake i dag.

For NÅ vet jeg at det er først og fremst ikke det at vedkommende har gått lei av meg eller noe, men vedkommende har rett og slett ikke fritid lenger! Uansett, bare å få det uventet, tilfeldige møtet igjen nå, det tror jeg kommer til å gi meg en vesentlig forbedret styrke i fremtiden. Det kan fort gå et halvår til jeg ser henne igjen, men jeg har i alle fall forstått mye mer om hvordan virkeligheten i den saken faktisk er nå! Måten vi oppførte oss på i dag, ga meg virkelig ingen følse av at jeg lenger trenger å tenke noen negative tanker sånn sett. Hadde hun virkelig hatt anledning, så HADDE vi kunne møtes igjen oftere enn 1 gang hvert halvår. Satan i sorteste fittehelvete så hærlig denne kvelden ble til slutt <33333333333

Helt til slutt vil jeg legge igjen noen ord til mine venner Sara, Kiddy/Kirsten, Rebecca, Aud-H., og alle andre som jeg har snakket daglig med eller der og da den siste tiden:
Vet jeg har vært noe nedlatende, selvdestruktiv og til tider kjedelig og veldig repeterende å snakke med, men nå tror jeg virkelig at jeg kan krype mye mer til gode gamle meg igjen!

I DAG ER JEG GLAD I DERE ALLE, OG HATER VIRKELIG INGEN!

Vi reblogges!

11 kommentarer

Siste innlegg