God Them Motherfuckin Right!

Gledespanseret mitt gløder mer og mer fortiden.
Jeg skal sånn egentlig i all offentlighet ikke klage så mye, for å si det sånn. Joda, det er mye døvtid, og mye alenetid. Eller ensomhetstid, og jeg føler meg fortsatt ganske ensom, glemt og ignorert enkelte ganger nå også. Men likevel.. Det ække så aller verst uansett.

I dag foreksempel har jeg hatt en dobbeldate med min bror og min gode venn Rune. Og i dag har jeg nå sett “The Rocky Horror Picture Show” for 9ende gang! Måtte jo sørge for at broderen heller ikke skulle rulle seg ned i en gravkiste uten å ha sett denne filmen! Etter det ble det så de spilte en del på xboxen min. Jeg har i praksis tre kontrollere, men så fant vi ut at den ene som ikke har blitt brukt siden jeg flyttet i august, var fult av skitt og hadde sagt adjøss!

Siden jeg og Rune hadde sittet og spilt en del før Tørris (brodern) ankom så ble det så jeg ble sittende å se på de to, den siste timen.

Aha! Så var det en ting til! I dag fikk jeg en fantastisk mail fra cdon! Det nye Marilyn Manson albumet jeg forhåndsbestilte for en måned siden, ble endelig sendt fra deres lager til MEG i dag! 🙂 Så er jeg heldig så kanskjekanskje det ligger i postkassa mi i morgen!

Jeg har så utålmodig som jeg er alerede hørt noe av det nye albumet, da noen har lagt ut alle sangene fra “Born Villain” alerede. Jeg har prøvd så godt jeg kan å latt være, men det ble så jeg hørte på noe, spessielt “You`re so vain”, som da er den låten Johnny Depp spiller gitar på.

Skulle egentlig ha lasagne i dag.. Men så fant jeg ut at den Toro-lasagnen jeg hadde kjøpt var sånn som blant annet skulle legges i en ildfast form på en bestemt størrelse, noe jeg ikke eier for øyeblikket! Så da ble det heller til at jeg pelte meg til Kiwi igjen i kveld, og fikset First Price-lasagne i stede.

Vil forresten skryte litt helt på tampen. Jeg har i løpet av forrige uke virkelig bestemt meg for at jeg skal unne meg et mer variert kosthold. Ikke nødvendigvis sunnere, men dog mer variert. Likevel ble det så jeg lagde litt sunn middag for noen dager side. Gadd ikke blogge om det da, men har fortsatt bildene jeg tok. Ingen skal si at jeg ikke kan når jeg først gidder!

Mye av det som ellers holder meg oppe er det faktum at jeg snart kan vente minst to gode besøk i løpet av nærmeste fremtid. Mine to gode venninner Sara (besøk bloggen hennes her) og Kirsten (besøk bloggen hennes her) kommer og blir på overnatting noen netter i løpet av mai. Ikke samtidlig, men hver for seg. Gleder meg, gleder meg, gleder meg! 🙂
Da skal jeg date muppetene i The Muppet Show på dvd litt før jeg deretter går videre til Jon Motherfuckin Blund.
Nightynight!
Vi reblogges!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg