Slagverket i urverket

Frem, tilbake.. Frem, tilbake!
“NEI STOPP MED DETTE, det går på psyken løs!”, skriker psykologer og forskere, enkelte, ikke alle.

Japp (ikke sjokoladen), fra og med i dag er det visst sommer. Om ikke sommer, så sommertid. Fra og med klokken 02 i natt var det meningen at vi skulle stille klokken. Fremover! Så da vi i to-tiden skulle stille klokken frem var det egentlig samtidlig i tre-tiden. Komplisert? Ikke mer enn man gjør det til selv!

Den offesielle og oppbrukte huskeregelen som man har lest så mange ganger før har jeg ikke tenkt å rusle frem igjen med, den beste huskeregelen er egentlig bare å huske å lese bloggen min, for jeg kommer sikkert til å skrive om det så lenge det banker og slår i meg.

Vel… Dette er godt mulig ikke den beste huskeregelen å spre rundt, men på våren kan dere tenke at dere skal skru klokken “frem mot lysere tider”, mens mot høsten skal dere “trekke dere og også klokken” et hakk tilbake! Tadda! Det var mitt tips for å kunne huske retningen! 😉

Nå skal jeg opp og frem mot kjøleskapet, forså å skru noe mat inn i den forskrudde kroppen min.
Men du; husket å stille klokken før jeg “minnet deg” på det nå? 🙂

Vi reblogges!

3 kommentarer
    1. Ha ha, skjønner godt at folk kan bli litt “små-loco” av all denne jævla skruinga på klokka… Tror jeg stiller den i natt også jeg, 4 timer tilbake og mer søvn, jummi!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg